Web Masterler Buraya
-
Planzero bunu yazdı:
-----------------------------
7-19 bunu yazdı:
hocam cok guzelde bunu nasil olmasini istiyorsan sen belirliceksin, biz birsey diyemeyiz ki veya su site gibi olsun istiyorum de onun olculerini :D verelim
www.magduroldum.org bu site ölçülerinde olsun :D
-----------------------------onu o zaman tasarımcıya söyle :D
-
tamam işte genişliği rootb nin dediğini de tasarımcıya buton menü falan onlarıda benim dediğim yöntemle bulup söyle ok ? :)
-
Ha bide mağduriyet mi maduriyetmi :D bannerda maduriyet yazıyoda :D
-
MikRoBiT bunu yazdı:
tamam işte genişliği rootb nin dediğini de tasarımcıya buton menü falan onlarıda benim dediğim yöntemle bulup söyle ok ? :)
-----------------------------yani dediğim gibi 890px lik bir tasarım kimsede sorun yaratmaz + şık görünür. flash tasarım konusuna gelince kesinlikle flash tasarım yaptırma ,
nedenleri :
1 - Flash tasarım ile ASPX kodlamayı harmanlayabilecek birini tanıdığını dahi düşünmüyorum.
2 - Paran boşuna gider.
3 - Google optimizasyon bakımından kötüdür , sitenin sadece 1 indexi olur o da anasayfadaki flashı içerir.
4 - 3. maddeyi bir daha okumanı öneririm.
5 - www.adobeokulu.com kalitesinden bir site dışında flash ile yapılan siteler hit alamadığı gibi boşuna masraf yapılmış oldu.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------yani dediğim gibi 890px lik bir tasarım kimsede sorun yaratmaz + şık görünür. flash tasarım konusuna gelince kesinlikle flash tasarım yaptırma ,
nedenleri :
1 - Flash tasarım ile ASPX kodlamayı harmanlayabilecek birini tanıdığını dahi düşünmüyorum.
2 - Paran boşuna gider.
3 - Google optimizasyon bakımından kötüdür , sitenin sadece 1 indexi olur o da anasayfadaki flashı içerir.
4 - 3. maddeyi bir daha okumanı öneririm.
5 - www.adobeokulu.com kalitesinden bir site dışında flash ile yapılan siteler hit alamadığı gibi boşuna masraf yapılmış oldu.
-----------------------------Bindik bir kıyamete gediyoz alamete Tbtde hayrına tasarım yapcak eleman çıkmadı ne yapayım hocam bizimde durumlar el verdigi kadar bu arkadaşı site gelirlerinden pay verme karşılıgında ayarladım ama sanırım oda beceremeyecekgibi
-
Hacı zaten flash yapmanı önermiyoruz eğer flash yapmıyacaksan kendin yap biraz uğraş hazır şablonlardan bi şeyler kap falan filan..İstersen tasarım konusunda bizde fikir falan veririz yardımcı oluruz ;)
-
MikRoBiT bunu yazdı:
Hacı zaten flash yapmanı önermiyoruz eğer flash yapmıyacaksan kendin yap biraz uğraş hazır şablonlardan bi şeyler kap falan filan..İstersen tasarım konusunda bizde fikir falan veririz yardımcı oluruz ;)
valla hocam kendim editlemeyi bilmiyorum ki coder mamii ile yaptık onun okul başladı ben uğraşırım tamam flashta yaptırmaktan vaz geçtim zaten madi olarak zordayım hani bu işide ögrenmek istiyorum ama bu siteye uygun bi tema ayarlaya bilirmisiniz -
planze bak şimdi seni eleştirem hep arka çıkmak olmuyo :))
kardeşim onu bilmiyon bunu bilmiyon ne bok yemeye site açmaya kalkıyon :) ver parasını tut bir webmaster devamlı ilgilensin anlamıyosan :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------planze bak şimdi seni eleştirem hep arka çıkmak olmuyo :))
kardeşim onu bilmiyon bunu bilmiyon ne bok yemeye site açmaya kalkıyon :) ver parasını tut bir webmaster devamlı ilgilensin anlamıyosan :)
-----------------------------Haklısın bir yandan fakat diyorum ya bu aralar maddiyat çok kötü hayrına yapmasın tbtden bir mürid 2 de olabilir site gelirlerinden pay alma karşılığında yaparsa pm atsın yada msn eklesin ajan666@hotmail.com
-
Hadiyin arkadaşlar madem yardım edeceksiniz sitem için en güzelinden bi flash banner ve logo yapın