Web Site Hack Cezası ?
-
s.a muridler dün şu joomlanın 1.5.x açığıyla baya bi site hackledim ve arasında resmi siteler falanda vardı,ama hiç bir içeriklerine zarar vermedim yalnızca ana menülerine kendi sitemin linkini koydum hepsinde,bide admin şifrelerini değeiştirdim tabi.Şimdi sitem kapatıldı hosting firması tarafından,resmi şikayet gelmiş,adam dün telefonla benide arada sitenin sahibi ama,ilgim yokmuş ayağına yattım =).cezası nedir ? adam peşimi bırakmıcak bi tipe benzioyor ?
-
birşey olmaz :)
-
adam bırakmıyor ama işin peşini..
-
ahaha :|
lamerlik başa bela :|
merak etme bir şey olmaz :|
yani umarım :|
-
bırakmaz tabi ki
sen sonuçta küçükte olsa zarar wermişsin
açığı mail atarak ta bildirebilirdin burak :)
ip'ni gizlemeden yaptıysan babalara gelebilite war :)
veyahut adam seni korkutuyo :P
-
proksi kullandıysan sorun olmaz diye düşünüyorum..
-
bırakmaz peşini cezanıda yersin her yere samsunda tbt işsareti yapmaya benzemez :-)
-
hapiste sana temiz atlet ve don getiririm gardaşım tabi yanındada samsun sigara :D bu iş beni satrançda yenmeye benzemez şekerim :D
-
Artık polis vs bu işleri ciddiye alıyo.Daha bugün sitesini yaptığımız bi firma iletişim formundan küfür geldi diye savcılığa başvurmuş.poliste resmi bi şekilde fax yollayıp ip bilgileri vs istedi bende verdim.anladığım kadarıyla proxy falan hikaye adsl den küt diye buluyolar şikayetçi olunca.şöylede bir durum var eğer olay internet cafeden vs yapıldıysa bende 12 haziran saat 19:18 tarşh ve saatini verdiysem cafenin sahibi o saatte o makinada kim olduğunu ispatlamak zorunda ispatlayamassa kendisi yapmış gibi işlem görüyo.bu olayda yaşandı daha önce.
-
istanbul emniyetinin web sitesi var bilişim suçları olayının belli ki dikkate alıyorlar ama samsunda inş. bi sorun olmaz..
site şöyle bi bölüm de var:

-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------bırakmaz peşini cezanıda yersin her yere samsunda tbt işsareti yapmaya benzemez :-)
-----------------------------
o işaretleri benim yaptığımı nerden anladın lan =)avatar ?
Toplam Hit: 2702 Toplam Mesaj: 18