Web Site Tasarimi Yaptirilacak
-
Konuyu nereye acacagimi bilemedim en uygun yer olarak burasini gordum,sanirim sorun olmaz.
Baslikta da yazildigi gibi www.eklembacakliyiz.com sitemi tekrardan tasarlatmak istiyorum.
istedigim tasarim sade olacak, su siteye benzer bi nitelikte : http://meyken.spiderlinge.de/
Ust ya da yan tarafta butonlar olacak, (Ana sayfa,cins ve turler,forum,biz kimiz ve iletisim)
Cins ve turlere tikladigimizda hepsi art arda gidiyor,yani bir gruplama yok bu sitede.Ben ise bir gruplama olsun istiyorum,mesela soyle olabilir: Cins ve Turler butonu acilir buton seklinde olabilir. O kisma tikladigimizda Acanthoscurria,Brachypelma,Chromatopelma... seklinde cins isimleri acilacak ve daha sonra ornegin Acanthoscurria cinsinin uzerine tikladigimizda; Acanthoscurria geniculata,Acanthoscurria insubtilis gibi tur isimleri acilacak.
isteklerim sadece bundan ibaret,butun icerik (resimler ve yazilar) hazir.
ilgilenen arkadaslar varsa ozel mesaj,msn ya da burdan konusabiliriz. -
hocam bana sorarsan sitenin şuan ki hali istedigin tasarımdan daha güzel duruyor . ilgilenirdim ama vaktim yok malesef . İyi Çalışmalar ..
-
beyaz yerine f1f1f1 yada f7f7f7 yaptımı ohh mis :)
fakat sadece tasarım değil, dizayn da istiyor. Sayfalama v.s. konusunda.
-
hacım zoologmusun sen ?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------beyaz yerine f1f1f1 yada f7f7f7 yaptımı ohh mis :)
-----------------------------Hocam zaten soylememe gerek yok sende anlamissindir hazir bir joomla temasi oldugunu, yani siteyi duzgun bir sekilde yaptirmak istiyorum kisacasi.
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------hacım zoologmusun sen ?
-----------------------------Yok zoolog degilim de keske olsaydim,ozellikle araknolog :)
-
eskisi daha güzel..
-
Bloom bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Hocam zaten soylememe gerek yok sende anlamissindir hazir bir joomla temasi oldugunu, yani siteyi duzgun bir sekilde yaptirmak istiyorum kisacasi.
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Yok zoolog degilim de keske olsaydim,ozellikle araknolog :)
-----------------------------O zaman bir zoologdan yardım iste en azından bir biyolog ile konuş sana daha çok bilgi verecektikr cins ve türler diye kategori olmaz ayrıca o resimlerdeki Tür : Yer ne demek oluyor onu anlamadım
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Bloom bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------O zaman bir zoologdan yardım iste en azından bir biyolog ile konuş sana daha çok bilgi verecektikr cins ve türler diye kategori olmaz ayrıca o resimlerdeki Tür : Yer ne demek oluyor onu anlamadım
-----------------------------genel bulunma yerleri sanırım bazısı ağaçta bazısı tunel gibi yerlerde bazıları düzlükte demek oluyor herhalde
-
Genus = cins
Specie = tur
Acanthoscurria bir "Cins" ismidir, geniculata,insubtilis,atrox bunlar ise "Acanthoscurria" cinsine ait tur isimleridir.
Yani su sekilde orneklersek; Acanthoscurria (cins) geniculata (tur)
-
tema logo değişikliğiyle iyi olur siten hocam boş yere para verme
-
varolan tasarımı elden geçirmek daha mantıklı, senin sitenin şu an ki kat kat daha iyi verdiğin örnekten.