Web Site Yapımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar.Ben Vatanımızın Milli benliklerinle ilgili bi site yapıcam.Kafamda şöle bişi var. Yardımlarınızıbekliyorum.
    siteye girince siyah bi sayfa ws. çıkcak (onu ii düşünemedim fikirlere açığım)

Orada Forum,Haberler,Chat,Sizlerden Gelenler,Iletisim ws. yazcak Forum a Smf Kurarım chat i bi şekilde hallederim sizlerden gelenleri mail yoluyla alırım Iletisim önemli deil halledilir ama haberleri nasıl yapcam bilmiyorum.Haberler konusunda weya dier konularda daha ii fikirleriniz warsa yardımlarınızxı bekliyorum Bu site önemli Çünkü(gerçekten)

Selamet dilimizde güller hep nickimizde biz gideriz cennete hey cennete By rene
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    haber sistemi yaz derim .sora 3-5 arkadasını editor yaparsın hem sana fazla yuk gelmez.bi tane formmail koyarsın sizlerden gelen o olur bi tane daha koyarsın oda iletişim olur.bide tasarımı siyah yapma genellikle insanın içi kararıyor ve siteden direk cıkmak hıssı verebiliyor (bence öle)..foruma smf ii olur.chatte sanırım forumda bir arkadas vardı goruntulu felan onu kur :D cok manyak bişi olur o zman...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    haber scriptleri fln var, biraz arat google dan bulursun, ama en krali kendi ellerinle c/p le... tbt de bile adminler c/p lio
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    formmail derken biraz daha açarmısın.web programlama ile ilgili pek bilgim yok ayrıca haber sistemi yazmam da baya zor olur benim için yazamam...chat i bulurum bi şekilde ama Haber olayını halletmem lazım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=php+formmail&btnG=Ara&meta=lr%3Dlang_tr

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=phpde+mail+g%C3%B6nderme&meta=lr%3Dlang_tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    haber olayını cutenews ile yapabilirsin. ben şahsen onu kullanıyorum çok esnek bir program istediğin değişikliği yapmana olanak veriyo. istersen hackli olarak upload edebilirim.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    valla ntxsoft kardeş iyi olur.sana zxahmet olmazsa

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    http://rapidshare.de/files/18044509/cutenews_1.41.rar.html
    türkçe karakter sorunu ve alttaki unregistered yazısını kaldırılmış hali.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    saol kardes ama iki sorunum var. msnde konusuruz zaten listemde varsin çok saol. bide Türkçe deil bi de Unregisterd yazıyo sanırım yanlış upload etitin ama olsun o kadar önemli deil

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    benim msn var mı sende? neyse ben pek takılmam msn ama yakalarsan sorarsın :D
    bide unregistered yazısı admin panelinde gözüküyo ama önemli olan haberların altında çıkmaması :))
    benim siteye bakabilirsin haberlerin en altında varmı o yazıdan..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    o zaman burada soriyim.
    1.si siteye girince direk login olmam gerekiyo ama üye ol diee bi yer yok..

2-si haaber ekliyorum ama hiç biyerde çıkmıyo :S

3.sü eğer senin sitedeki buysa Aradığım şey bu ÇOOOOOK sAOL

Toplam Hit: 1579 Toplam Mesaj: 12