Web Sitemden Bahseden Siteler
-
Arkadaşlar başlığı bi türlü uyduramadım türkçem yetmedi desem tam yerinde olmuş olur..
şimdi olay şu ;
Benim bir web sitem var diyelim mesela www.websitem.com
mesela tahribat.com da ben konu açıyorum diyorum ki arkadaşlar yeni sitem nasıl falan adres veriyorum haliyle google da çıkıyor vs..
benim istediğim benim bu www.websitem.com dan bahseden tüm siteleri nasıl bulurum google araması ile ?
site adresi ile aradığımda zilyon tane sayfa çıktı bunun basit bir yolu var mıdır ? -
"www.websitem.com"
-
syklops bunu yazdı
"www.websitem.com"
bunu denemiştim bunda da bir sürü şey çıkıyor.
kesin sonuç bumudur hocam.. -
ahrefs.com dan görebilirsin belki yada onuda geçtim. Senin sitenin ismi geçerse text link olarak oraya eklenir.
google alerts de bir fayda sağlayabilir onun dışında interneti çok hızlı bir şekilde gezen bir bot kodlaman lazım ki
buda baya bir zordur. Db yetmez amk :D
-
link:websitem.com
-
freudSusHaksizsin bunu yazdı
link:websitem.com
----edit
MustyKTE tarafından 17/Nis/13 23:26 tarihinde düzenlenmiştir -
MustyKTE bunu yazdısyklops bunu yazdı
"www.websitem.com"
kesin sonuç bumudur hocam..benim bildiğim bunu yaptığında ne var ne yok bulursun sitenle alakalı, en son çıkan linkleri takip etmek istersen google alert var onu dene, alert verdirteceğin kelime domainin yazarsın tam olarak, çıkar çıkmaz diye bir sekme var, onu da yaptın mı, siten hakkında yeni ne varsa gmaile mail olarak düşer.
-
syklops bunu yazdıMustyKTE bunu yazdısyklops bunu yazdı
"www.websitem.com"
kesin sonuç bumudur hocam..benim bildiğim bunu yaptığında ne var ne yok bulursun sitenle alakalı, en son çıkan linkleri takip etmek istersen google alert var onu dene, alert verdirteceğin kelime domainin yazarsın tam olarak, çıkar çıkmaz diye bir sekme var, onu da yaptın mı, siten hakkında yeni ne varsa gmaile mail olarak düşer.
eywallah hocam teşekkür ederim
-
syklops bunu yazdıMustyKTE bunu yazdısyklops bunu yazdı
"www.websitem.com"
zamanında alerti denemiştim tam verim alamıyorsun.
Media tarafından 17/Nis/13 23:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Google webmaster tools tan sitene baglanti veren diger siteleri kolaylikla gorebilirsin.
-