Web Sitesi İcerigi Hakkinda
-
www.hatenroll.com domainini sirf karizma isim diye aldim
hate and roll
nefret et ve yuvarla demek
nasil bir icerik yapabilirim ? Fikri olan yardimci olsun lutfen
-
metalcilerin hoşuna gider sanırım..bir düşün..manson,slipknot gibi metalci kişi ve oluşumları,hayatları,şarkıları yedikleri haltları falan yaz bi forum kur arka planı siyah yap şarkı söyleyen bir metalci teması olsun.dolar..
-
evet domain öyle bir hava estiriyor ama çok klişe bea. ebesinin orekesi kadar oyle forumlar. var daha yaratici birseyler yapmak istiyorum. Aklima gelmiyor a/q/
-
Önce KurbanLar Seç.Sonra İnsanLara BiriLerinden Nefret Etmesini SağLa. Sonra Hedefi İmha Et. Çok Canice oLdu Yaf :)
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------
metalcilerin hoşuna gider sanırım..bir düşün..manson,slipknot gibi metalci kişi ve oluşumları,hayatları,şarkıları yedikleri haltları falan yaz bi forum kur arka planı siyah yap şarkı söyleyen bir metalci teması olsun.dolar..
abi resmen taşşak geçmişsin :D ben metal dinliyorum, öyle bir site yapsan ziksen beni girmem. -
VBDream bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
abi resmen taşşak geçmişsin :D ben metal dinliyorum, öyle bir site yapsan ziksen beni girmem.
-----------------------------ona bakarsan benim babalar gibi progressive metal grubum var ) girilmez iste fikir uretin ya. bosta kalmasin karizma domain
-
VBDream bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
abi resmen taşşak geçmişsin :D ben metal dinliyorum, öyle bir site yapsan ziksen beni girmem.
hoca sadece temasından bahsettim beğenmesse yapmaz.önemli olan içeriği ve forumu.girecek bi sürü adamı ben tanıyorum.edit: giyotin net gibi bi site de düşünebilirsin.
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
hoca sadece temasından bahsettim beğenmesse yapmaz.önemli olan içeriği ve forumu.girecek bi sürü adamı ben tanıyorum.edit: giyotin net gibi bi site de düşünebilirsin.
abi ne olurda girerler söylyim : paylaşım olacak bir kere (diskografiler vs vs) , seviyeli konular olacak (ayrıca tartışan bir kaç sağlam eleman :) vs vs. böyle hit elde eder. örnek siteler: bunalti.com + metaltr + vsvs -
ya vbdream forum kurmak birseyler koymak felan kolay is. ben klise birsey istemiyorum. neblim daha entellektuel bir havasi olsun, siteye giren adam haftada bir kere girsin ciksin bana yeter ))))
-
daya siyah temayı metal emo top gay ne varsa tplarsın
-
hatebook yap amy