Web Sitesi İçin 50.000 TL İstediler !!!
-
fiyat normal hocam elemanlar 5 sayfalık statik sayfa yaptığını yada herşeyin warezden ibaret olduğunu düşünüyor.
@SharpShooterdoğru söylemiş script te bir şey yok max 2-3 haftada yapılır ama yazan kişiyi sonra bulabilirmisin.
Bence sen pazarlığını yap hoca indirebildiğin kadar indirip anlaş elamanlarla. -
nesi uygun allaaasen ?? iki kod yazıpda uzaya roket attık sanan ampüllerden sanırım bu arkadaşlar. Böyle bir sitenin yazılımı, içerik yönetim ve üyelik sistemi dahil 4-5 bin tl bedelle 2 - 3 hafta gibi bir sürede sıfırdan yazılır. Bu işi yapan biri olarak söylüyorum bunu tabi buna birde grafik arayüz fln yapılcak olursa 2 - 2,5 bin de o tutar tahminen. görülen arayüz bok gibi tam programcı arayüzü , skim bilir şablonculardan çalıp buraya çakmıştır adam ...
sakın 50bin fln verme , sen yabancı değilsin ben sana 10bine yaparım herşey dahil :P
-
bana 50.000 ver bundan 50 tane yapıyım size
-
SharpShooter 2. a4 vakası kehhkehkeh
ayrıca bu script 3 haftada 0 dan yazılamaz. -
warez editlemeye ne gerek var ? joomla nun tonla eklentileri var "otelcilik ve tatil" ile ilgili ve bu dandik tasarımlara bin basar tasarımları. 50 bin dolar değil 10 dolar vermem bu sitelerden tek birine.yerlerde bu sitelerin kalitesi(tasarım açısından). haa joomla tasarımları warez olmasın diyorsan 40-50 dolara alırsın şablonu zaten quickstart la anında kurarsın,gerekli eklentileride kurdun mu mis. ekibe mi gerek var şirkete mi ? güncellemek için...
tabi işi bilmeyenler vermek zorunda onunda farkındayım =/ . şimdi kimse alta yok şöyle yok böyle yazmasın,yazan milleti s*kme peşindedir ya da işten anlamıyordur.
-
5000 versinler daşş gibi bişe yazalım
-
50 bin papel ver istediğin dilde yazam :)
hatta 50 bine sana özel kodlama dili yazam :D
-
2 senedir acenta ve otel siteleri yapıyorum sadece ve bu kadar para en kral sitede bile dönmedi. Resmen başından salmışlar yapmamak için ..
-
ebesinin... derim
5 bine php sini hazırlıyayım sana aynısı -
İlk gördüm Flex falan kullanmışlardır herhalde o yüzden pahalıdır dedim de kullanılmamış, 50 000 TL isteyenin de vereninde aklından şüphe ederim ben,
50 000 TL ye İlaç firmalarına kimya programları satılıyor, oracle formlar bilmem neler satılıyor, kompleks şeyler, bolca matematik gerektiren şeyler satılıyor yani,
50 000 TL ne git para ekle, pansiyon falan kur, bu ne fiyattır !