folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Web Sitesi İşletme (Eğitim)

Web Sitesi İşletme (Eğitim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

Merhaba,

Bildiğiniz üzere bu güne kadar bir çok internet sitesinde çalıştım ve şu an SosyoKültür sitesini işletiyorum (merak edenler için www.sosyokultur.com

bu güne kadar merlin'in kazanı, scroll, garaj, kisadalga, donanimgunlugu gibi birçok sitede çalıtım ve piyasa hakkında bir miktar bilgi birikimim var. Yaklaşık olarak 4 senedir bu sektörde çalışıyorum. Kendi sitem için açtığım teknik konularda gördüm ki bu konuda gerçekten bir bilgi eksikliği ve öğrenme arzusu var bu yüzden sizlere elimden geldiği kadar yardım etmek isterim. 

Bir buluşma düzenleyip meraklı arkadaşların sorularını cevaplamak ve bir siteyi kurumsal hale nasıl getirebilirsiniz, basın kaydı, toplantılara katılma gibi adımları anlatmak isterim. Bir buluşma günü ayarlayıp hem meraklı arkadaşlara bir seminer kıvamında bu içeriği anlatmak sonunda da olabildiğince sorualrınızı yanıtlamak isterim.

Bu yüzden istekli arkadaşlar kendilerini belirtirseler onlara bir başlangıç yapmak ve ondan sonra isterseler kendi sitelerini işletmekte yardım etmek isterin ve bir karşılık beklemiyorum.

Not: Ben herhangi bir konuda uzman olduğumu iddia etmiyorum, elimdeki bilgi birikimini paylaşmak istiyorum.

İstekli arkadaşlar var ise bir el kaldırabilirseler bir gün belirleyelim.

Nerede o eski günler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hocam youtube üzerinden konferans yapalım daha güzel olur :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    Sebnem bunu yazdı

Hocam youtube üzerinden konferans yapalım daha güzel olur :)

bunu da değerlendirmeye alabilirim hatta istek çok kalabalık olrusa twitch üzerinden private bir sunum da gerçekleştirebilirim soru cevap şeklinde. Kişi sayısı önemli değil hatta ne kadar az o akdar daha iyi anlaşılabilir olur.

Nerede o eski günler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

youtube 

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

youtube 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    e2 bunu yazdı
    1234567B bunu yazdı

youtube 

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

açıkcası youtube üzerinden video paylaşmak benim açımdan çok mantıklı değil. Sektörde bu kadar kişi varken onlara göre çok yeni yetme kalan ben  böyle birşey yapmam göze batabilir. 

aynı zamanda birebirde size anlatıp ta videolarda konuşamayacağım çok konu var bunu da bilginize sunarım :)

Nerede o eski günler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Hocam ozaman sen biraz genel bilgi versen bize. Kazancı ne kadar, günde ne kadar vakit ayırıyorsun, bir sitenin işletiminde bulunmak mı yoksa kendimiz bi site açarak mı başlamalıyız, konuları nerden buluyorsun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı

Hocam ozaman sen biraz genel bilgi versen bize. Kazancı ne kadar, günde ne kadar vakit ayırıyorsun, bir sitenin işletiminde bulunmak mı yoksa kendimiz bi site açarak mı başlamalıyız, konuları nerden buluyorsun.

hocam ilk 6 ay kazanmayabilirsin. Burda google reklamları yada aracı firma olmuyor. Direkt büyük firmalar ile çalışıyorsun dell, microsoft gibi firmaların satın almalarıyla uğraşıyuorsun. Kazanmaya başlaman zor başladıktan sonra ortalama 3-4, oturttuğun zamanda 7-8, site tam anlamıyla markalaştığı zaman +10 üzeri.

Nerede o eski günler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Skype sohbeti yapalım hocam o olmaz mı ? Videoyu kaydedeni de aforoz ederiz

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

skype adresini pm ile atan arkadaşları ekleyeyim bu gece isteyenler ile başlayabiliriz sohbet etmeye.

Nerede o eski günler...
Toplam Hit: 1431 Toplam Mesaj: 12