Web Sitesinde Reklam Olan Müridler..!
-
REKLAMA TIKLAMACA
Hizmetinizde.. :) Tahribat.Com Üyeleri En Şerefli,En Dürüst,En Adaletli İnsanlar Olduklarından.. Sitesini Ekleyip de Diğer Müritlerin Sitelerindeki Reklamlara Tıklamayanlara küfür yağdırmama gerek yok..! Sitenizi Ekledikten Sonra Siteler Arasında Görünebilmeniz için benim Tarafımdan Tahribat.com üyeliğinizin kontrol edilmesi gerekir.. Eğer Tahribat.Com Üyesi değilseniz hiç bi s**m yapamazsın bu sitede..
Şimdi Sitenizi Ekleyin Ve Diğer Müridlerin Sitesindeki Reklamlara tıklamaya Başlayın.. Hergün 1 Tur atsa 100 kişi bu hepimiz için yeterli bi kazanç olur..
-
BUYRUN LİNK : http://wezir.tk/reklamatikla
XD
BU ARADA HER SİTEYE EŞİT TIKLANMASI İÇİN ŞÖYLE BİRŞEY YAPTIM EN AZ TIKLANAN İLK SAYFADA VE EN ÜSTTE GÖSTERİLİYOR.
Çünkü ALLAH iyiliği doğruluğu ve akrabalara yardımı emreder,fenalığı ve azgınlığıda yasaklar.ALLAH düşünüp tutasınız diye öğüt veriyor..
SİTELER TEMİZLENDİ EKLEDİKTEN SONRA TAHRİBAT'TAN MESAJ ATMAYANI EKLEMİYORUM... BU ARADA ŞUAN HANGİ İP DEN KMLERE TIKLANMIŞ oNU YAPIYORUM TIKLAMAYAN GÖZÜKMEYECEK İNŞ. XD
-
yakalanırsınız google accountunuz falan iptal edilir sonra kuru kuru site tıklamayla olmaz o iş
-
Offf off
-
bişey olmaz xD
-
yokmu kimse :)
-
whatanlar bunu yazdı:
-----------------------------
yokmu kimse :)
-----------------------------vardır da tık başı ücret alanlar belki azdır.. yada katılmak istemiolardır.
-
tıkladık .. :W
-
Bence Siteye Girip Konularada Cevap yazmak gerekir, İnandırıcı Üye Olmak baabında.. Ve Her Yeni güne Modem Resteleyerek Girilmeli.
Her sitesine Girilene Konularından birine Bir Cevap dahi olsa yazılmalı bence.. Google Botu Bu tür Taramalarada Önem veriyor.
Proje Güzel ama, Hiç emek vermeden Seri Tıklamayla işin içinden Çıkarım diyenlere Göre değil. Para Kazanmak emeksiz olmaz. Madem Örneğin bin tıklama Bu gün kazanacaksın, Sende bin kez her sitede Tıklama yapacaksın. Çalışacaksın yani.
Ayrıca Bin Cevap atacaksın. Her gün böyle, sabah kalkacan Övlene kadar İşini bitireceksin. Her site için Sağol Teşekkür ederim gibi bir Mesajı Kopy past edeceksin, En azından Mesajlarıda unutmamış olmalısın.
Günlük bin tıklama Hatırı Sayılır Gelirdir. Oturduğun yerden yarım Gününü her gün düzenli ayırmayacaksan Hiç girip Yapmak isteyenlerin işini Baltalama derim.
Ben şu an müsait değilim Olduğumda Gruba Bende katılacam. Hali Hazırda Tatildeyim, Yollardayım Vesaire.
-
rezerve
-
tıkladım :))