folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Web Sitesinde Reklam Olan Müridler..!

Web Sitesinde Reklam Olan Müridler..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

REKLAMA TIKLAMACA

Hizmetinizde.. :) Tahribat.Com Üyeleri En Şerefli,En Dürüst,En Adaletli İnsanlar Olduklarından.. Sitesini Ekleyip de Diğer Müritlerin Sitelerindeki Reklamlara Tıklamayanlara küfür yağdırmama gerek yok..! Sitenizi Ekledikten Sonra Siteler Arasında Görünebilmeniz için benim Tarafımdan Tahribat.com üyeliğinizin kontrol edilmesi gerekir.. Eğer Tahribat.Com Üyesi değilseniz hiç bi s**m yapamazsın bu sitede.. 

Şimdi Sitenizi Ekleyin Ve Diğer Müridlerin Sitesindeki Reklamlara tıklamaya Başlayın.. Hergün 1 Tur atsa 100 kişi bu hepimiz için yeterli bi kazanç olur.. 

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

BUYRUN LİNK : http://wezir.tk/reklamatikla

XD 

BU ARADA HER SİTEYE EŞİT TIKLANMASI İÇİN ŞÖYLE BİRŞEY YAPTIM EN AZ TIKLANAN İLK SAYFADA VE EN ÜSTTE GÖSTERİLİYOR.

Çünkü ALLAH iyiliği doğruluğu ve akrabalara yardımı emreder,fenalığı ve azgınlığıda yasaklar.ALLAH düşünüp tutasınız diye öğüt veriyor.. 

SİTELER TEMİZLENDİ EKLEDİKTEN SONRA TAHRİBAT'TAN MESAJ ATMAYANI EKLEMİYORUM... BU ARADA ŞUAN HANGİ İP DEN KMLERE TIKLANMIŞ oNU YAPIYORUM TIKLAMAYAN GÖZÜKMEYECEK İNŞ. XD

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    yakalanırsınız google accountunuz falan iptal edilir sonra kuru kuru site tıklamayla olmaz o iş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Offf off
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    bişey olmaz xD

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    yokmu kimse :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

whatanlar bunu yazdı:
    -----------------------------
    yokmu kimse :)
    -----------------------------

vardır da tık başı ücret alanlar belki azdır.. yada katılmak istemiolardır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    tıkladık .. :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bence Siteye Girip Konularada Cevap yazmak gerekir, İnandırıcı Üye Olmak baabında.. Ve Her Yeni güne Modem Resteleyerek Girilmeli.

Her sitesine Girilene Konularından birine Bir Cevap dahi olsa yazılmalı bence.. Google Botu Bu tür Taramalarada Önem veriyor.

Proje Güzel ama, Hiç emek vermeden Seri Tıklamayla işin içinden Çıkarım diyenlere Göre değil. Para Kazanmak emeksiz olmaz. Madem Örneğin bin tıklama Bu gün kazanacaksın, Sende bin kez her sitede Tıklama yapacaksın. Çalışacaksın yani.

Ayrıca Bin Cevap atacaksın. Her gün böyle, sabah kalkacan Övlene kadar İşini bitireceksin. Her site için Sağol Teşekkür ederim gibi bir Mesajı Kopy past edeceksin, En azından Mesajlarıda unutmamış olmalısın.

Günlük bin tıklama Hatırı Sayılır Gelirdir. Oturduğun yerden yarım Gününü her gün düzenli ayırmayacaksan Hiç girip Yapmak isteyenlerin işini Baltalama derim.

Ben şu an müsait değilim Olduğumda Gruba Bende katılacam. Hali Hazırda Tatildeyim, Yollardayım Vesaire.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    rezerve
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek
    tıkladım :))

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
Toplam Hit: 3398 Toplam Mesaj: 29