Web Sunucu Mail Sunucu Kuracagım Fakat Yardıma İhtiyacım Var Anlayan Arkadaşlardan Destek Bekliyorum
-
ttnet smtp portunu kapatmamışmıydı ?
-
yok hocam açabiliyoruz
-
hocam hızın ne kadar kaç mbit
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam hızın ne kadar kaç mbit
-----------------------------hocam 8 mb ancak şimdilik öğrenmek amaçlı kurcam ve sadece 10 kişi felan kullanıcak ilerde fiber internet gelicek bizim buraya ozman sağlam bi sunucu kurmayı düşünüyorum
-
tamam sen kur kurunca bana pm at elimden geldiği kadar yardımcı olurum fakat maili bende pek bilmiyorum neyse destek alırız. onu geçtim pleskli falan ne yapıcaksın hocam bence bu işe girme hiç
-
Selamlar arkadaşim.
Web Server + ISS kurabilmen için gerekli olan TÜM BİLGİLER RESİMLİ olarak aşağıdaki dökümanda vardır. Bizzat derslerimde anlattığım bir Dökümandır.
down: http://rapidshare.com/files/260340573/IIS.rar.html
rar pass: www.tahribat.com
bakarak kesinlikle yaparsin. yinede yapamazsan bu konu altında devam ettir, konuyu takip edeceğim.. ilgili ve yapamadığın yerleri cevaplarım.
-
eywallah
-
of ulen of uppppp
-
yerinde olsam linux üzerinden bir sunucu kurardım.Başta karmaşık gelebilir ama işin mantığını daha iyi kavraman açısından faydalı olur.Ayrıca internete sırf server kurmak maksatlı genelde centos yapısında bir çok linux sürümü var.Örneğin sme.
-
totalvoltage bunu yazdı:
-----------------------------
yerinde olsam linux üzerinden bir sunucu kurardım.Başta karmaşık gelebilir ama işin mantığını daha iyi kavraman açısından faydalı olur.Ayrıca internete sırf server kurmak maksatlı genelde centos yapısında bir çok linux sürümü var.Örneğin sme.
-----------------------------hocam önce bi windowsu ögrenelim sonra lunixsi ögreniriz