folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Web Tasarım Öğrenmek İstiyorum...

Web Tasarım Öğrenmek İstiyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cocaine
    cocaine's avatar
    Erkek

Web tasarım öğrenmek istiyorum demişsin dostum ama bu işin kursu var okulu eğitimi var ayak üstü kısa zamanda öğrenebileceğin tasarım html'dir.

Php çok ama çok karışık bi olay bunun kitapları var birini alıp pc başında hem uygulamalı hem okumayla uğraşırsan 1 sene sonra iyi bir tasarım ustası olursun heralde.

Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

sen bana para vercen bende sana öğreticem olay bu kadar basit :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

script felan mı yazıcan yoksa şablon mu hazırlıycaksın anlayamadım şimdi ben. kodlama yapıcaksan tasarım bilmene gerek yok fazla. ikisi birden acaip kasar adamı. şablon işi için photoshop vb yazılımları kullanarak çalışman lazım. sonra psd den css html dökümü felan acaip şeyler. script yazcaksan. asp php asp.net bunlardan birini biliceksin. tavsiyem asp.net ama php de iyidir. nedense ben asp biliyorum demekki terzi kendi şeysini şaapamazmış. işte böyle. çizgi tagemin kursları var başlıcaktı. netten izle sonra bi bakarsın sertifika felan alırsın. :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

eğitim setlerinden yardım alabilirsin en basitinden html ile başla en azından kafanda bir yapı oluşur mantığı kavrama başlarsın sonrası senin becerin zevkine göre tasarımların değişir gider.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

ilk free olarak nette dolaşan flash css  temlateleri editlemekten başla çok şey kazandırır sana

Cagito ergo sum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    batuhanavl
    batuhanavl's avatar
    Erkek

YARDIMLARINIZ İÇİN EYVALLAH... EN İYİSİ KURSA GİTMEK...

Diplomalı Cahil...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

O kadar yorumdan sonra en iyi çözümün kursa gitmek olduğunu mu çıkardın?

Kursa harcayacağın zaman + para ile bir iki kitap alsan, ya da görsel eğitim setlerinden alsan çok daha verimli ilerlersin. Hatta satın almana da gerek yok internette çok fazla var onlardan.

Ayrıca tasarım mı programlama mı yapacaksın ona da karar vermen lazım her şeyden önce. Her ikisini de çok iyi bir şekilde yapan çok az adam var. Sen hangini yapacağına karar ver önce, burdaki tavsiyeler de ona göre daha yardımcı olacak şekilde değişecektir.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

batuhanavl bunu yazdı:
    -----------------------------

YARDIMLARINIZ İÇİN EYVALLAH... EN İYİSİ KURSA GİTMEK...

-----------------------------

hocam webtasarımsa gitme bence.2 ayda çok iyi şekidle öğrenebilrsin evden.c#, java diyorsna git.

bknz : Yeni Programcılara Taktikler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HTML - CSS - PHP tüm ihtiyacın bunlar bunların görsel eğitimlerine bak

Ayet var, ayet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Web tasarim derken Gorsel tasarimdan bahsediyorsan o bir Allah vergisi. Yok Programlama dan bahsediyorsan sana tavsiyem php, javascript ogranmen.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 3368 Toplam Mesaj: 28