Web Tasarım Öğrenmek İstiyorum...
-
Web tasarım öğrenmek istiyorum demişsin dostum ama bu işin kursu var okulu eğitimi var ayak üstü kısa zamanda öğrenebileceğin tasarım html'dir.
Php çok ama çok karışık bi olay bunun kitapları var birini alıp pc başında hem uygulamalı hem okumayla uğraşırsan 1 sene sonra iyi bir tasarım ustası olursun heralde.
-
sen bana para vercen bende sana öğreticem olay bu kadar basit :D
-
script felan mı yazıcan yoksa şablon mu hazırlıycaksın anlayamadım şimdi ben. kodlama yapıcaksan tasarım bilmene gerek yok fazla. ikisi birden acaip kasar adamı. şablon işi için photoshop vb yazılımları kullanarak çalışman lazım. sonra psd den css html dökümü felan acaip şeyler. script yazcaksan. asp php asp.net bunlardan birini biliceksin. tavsiyem asp.net ama php de iyidir. nedense ben asp biliyorum demekki terzi kendi şeysini şaapamazmış. işte böyle. çizgi tagemin kursları var başlıcaktı. netten izle sonra bi bakarsın sertifika felan alırsın. :)
-
eğitim setlerinden yardım alabilirsin en basitinden html ile başla en azından kafanda bir yapı oluşur mantığı kavrama başlarsın sonrası senin becerin zevkine göre tasarımların değişir gider.
-
ilk free olarak nette dolaşan flash css temlateleri editlemekten başla çok şey kazandırır sana
-
YARDIMLARINIZ İÇİN EYVALLAH... EN İYİSİ KURSA GİTMEK...
-
O kadar yorumdan sonra en iyi çözümün kursa gitmek olduğunu mu çıkardın?
Kursa harcayacağın zaman + para ile bir iki kitap alsan, ya da görsel eğitim setlerinden alsan çok daha verimli ilerlersin. Hatta satın almana da gerek yok internette çok fazla var onlardan.
Ayrıca tasarım mı programlama mı yapacaksın ona da karar vermen lazım her şeyden önce. Her ikisini de çok iyi bir şekilde yapan çok az adam var. Sen hangini yapacağına karar ver önce, burdaki tavsiyeler de ona göre daha yardımcı olacak şekilde değişecektir.
-
batuhanavl bunu yazdı:
-----------------------------
YARDIMLARINIZ İÇİN EYVALLAH... EN İYİSİ KURSA GİTMEK...
-----------------------------hocam webtasarımsa gitme bence.2 ayda çok iyi şekidle öğrenebilrsin evden.c#, java diyorsna git.
bknz : Yeni Programcılara Taktikler
-
HTML - CSS - PHP tüm ihtiyacın bunlar bunların görsel eğitimlerine bak
-
Web tasarim derken Gorsel tasarimdan bahsediyorsan o bir Allah vergisi. Yok Programlama dan bahsediyorsan sana tavsiyem php, javascript ogranmen.