Web Tasarıma Başlamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Merhaba müridler, ne yapmak istediğimi kısaca anlatıyorum.

Babam geçen aylarda bi reseller aldı ve babamın müşterisi olarak bayağı bir şirket var. Bu şirketlerinde web sitesi olmamakta. Web konusunda çok fazla bilgim yok. Dreamweaver ile bi kaç html düzenliyebiliyorum. Ama genede html de de takılıyorum falan filan. Wp denedim kurdum inceledim ama örnek olarak söylersem mesela babamın müşterileri genellikle süt ve süt ürünleri yada et. adam diyecek ki portfolio istiyorum, şirketimin ürünlerimin fotoğrafları olsun.

Php, asp hiç bir bilgim yok onlara hiç bulasmayayım bile (: 

Hazır html olarak profesyonel yani böyle şirketsel html bulabileceğim yerler ?

Flash site filan indirdim ama onu da düzenlemeyi beceremedim. Bir türlü istediğimi yapamadım.

Para ya çok ihtiyacım var ve bunu yapmak istiyorum kısa bir zamanda. 1-2 hafta sonrada ameliyat olucağım için oturduğum yerden iş yapmam lazım. Şu anlık en uygunu babamın müşterine web sitesi yapmak geldi.

Web tasarım konusunda yardımcı olabilecek msn olsun telefon olsun her türlü konuda yardımcı olurum html flash vb. yardımlarınızı bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1-2 hafta içinde o dediklerin zor be hocam..

html bile olsa tasarım tasarımdır..

bana kalırsa wordpress yada joomla öğren. adam gibi başına otursan 3 günde tamamlarsın

böylece hazır portalı binlerrce temayla editleyerek bişiler çıkartabilirsin ortaya

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------

1-2 hafta içinde o dediklerin zor be hocam..

html bile olsa tasarım tasarımdır..

bana kalırsa wordpress yada joomla öğren. adam gibi başına otursan 3 günde tamamlarsın

böylece hazır portalı binlerrce temayla editleyerek bişiler çıkartabilirsin ortaya

Peki hocam bu dediklerimle joomla wp kullanarak halledebilirmiyim. şirket siteleri olucak çünki çoğu. bilgileri iletişim resimler falan filan.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eğer adam akıllı öğrenip bide editleyebilirsen yaparsın

birsürü galeri şu bu hazır bileşeni var kendin bakıp bakıp eklersin yani yüklersin..

microsoft bile blogunda wp kullanıyor :)

http://blog.microsoft.com.tr/

edit resim galeri şu bu gibi kapsamlı bileşenler istiyosan joomla öğren

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

birsürü galeri şu bu hazır bileşeni var kendin bakıp bakıp eklersin yani yüklersin..

Sizde yardımcı olmadınız ben küstüm size.

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Yardımlarınızıa muhtacım su anda gerçekten öğrenmem lazım kısa bir zamanda. 

Bu wp yi editleme nasıl oluyor ? yani image lerini mi düzenliyoruz. kodlarla ilgilimi bişi yapıyoruz ?

Görsellikle alakalı bir editleme ise zaten grafik bölümü okuyorum o konuda sıkıntı çekmem.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

Ar0fer bunu yazdı:

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Yardımlarınızıa muhtacım su anda gerçekten öğrenmem lazım kısa bir zamanda. 

Bu wp yi editleme nasıl oluyor ? yani image lerini mi düzenliyoruz. kodlarla ilgilimi bişi yapıyoruz ?

Görsellikle alakalı bir editleme ise zaten grafik bölümü okuyorum o konuda sıkıntı çekmem.

html öğrenin, birazcık php ye bakın, joomlaya geçin, ben öyle yaptım, bir şey eksik kaldı verimli bir resim galerisi :( benim 4 günümü aldı.

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    başlıkta yazdığı gibi web tasarımcısı olacam diyorsan photoshop;flash;illustrator den başlayabilirsin he tabi yanınada html ve css de şart tabi

neyse biz şöyle bişey yapmıştık bir proje için "http://www.weebly.com/" site hazırlamıştık seçeneklerde bir yerde hazırladığın siteyi html olarak indirebiliyordun öyle indirip sonra reklamları silmiştik sayfalardan sonrada kendi hostumuza yüklemiştik siteyi öyle bişey işine yararmı bilmem

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Ar0fer bunu yazdı:

Merhaba müridler, ne yapmak istediğimi kısaca anlatıyorum.

Babam geçen aylarda bi reseller aldı ve babamın müşterisi olarak bayağı bir şirket var. Bu şirketlerinde web sitesi olmamakta. Web konusunda çok fazla bilgim yok. Dreamweaver ile bi kaç html düzenliyebiliyorum. Ama genede html de de takılıyorum falan filan. Wp denedim kurdum inceledim ama örnek olarak söylersem mesela babamın müşterileri genellikle süt ve süt ürünleri yada et. adam diyecek ki portfolio istiyorum, şirketimin ürünlerimin fotoğrafları olsun.

Php, asp hiç bir bilgim yok onlara hiç bulasmayayım bile (: 

Hazır html olarak profesyonel yani böyle şirketsel html bulabileceğim yerler ?

Flash site filan indirdim ama onu da düzenlemeyi beceremedim. Bir türlü istediğimi yapamadım.

Para ya çok ihtiyacım var ve bunu yapmak istiyorum kısa bir zamanda. 1-2 hafta sonrada ameliyat olucağım için oturduğum yerden iş yapmam lazım. Şu anlık en uygunu babamın müşterine web sitesi yapmak geldi.

Web tasarım konusunda yardımcı olabilecek msn olsun telefon olsun her türlü konuda yardımcı olurum html flash vb. yardımlarınızı bekliyorum.

Web tasarım işini ne kadar küçümsüyorsunuz. Kişisel site yapmak için yardım istediğini bilsem yardımcı olacağım. Ama sen ticari olarak kurumsal yerlere web sitesi yapacağını söylüyorsun. Şirketlerin senden talepleri (logo, banner, özgün tasarım, panel, animasyon, web 2.0 içerikler) karşılayabileceğini sanmıyorum. Anlattığına göre sadece tasarım değil, mail ve host ihtiyaçlarını da gidereceksin. 365 gün 24 saat destek verebilmek gerekecek.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Oskar bunu yazdı:

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Sizde yardımcı olmadınız ben küstüm size.

hocam senin her sorunu yanıtladım konuna bakarsan

ama sen armut piş azıma düş istiyorsun

kimse senin ne şekilde bi bileşen istediğini bilemez. ki o bileşen senin istediğini yerine getirecekmi onuda bilemez.

sana joomla kütüphane adresini verdim

ordan tek yapacağın galeri bölümüne girip bileşenleri incelemek.

%90 ınında demo sayfası var açıp incele indir yükle entegre et bitti ?

he yüklemede sorun çıkar ayda entegrede sorun çıkar orda yardımcı oluruz ama gelipte senin istediğin script özelliklerini bilmeden şumu şumu diye bin tane şey çıkartamam ki ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Brown
    Brown's avatar
    Erkek

eğer bu şirketler basmakalıp hepsi portfolyo istiyorsa hazır bir portfolyo scripti alırsın 50-100tl ye temasını değiştirip basarsın hepsine, veya wordpress in hazır portfolyo temalarınıda kullanabilirsin ki bence bu daha mantıklı olur. önemli olan adamların siteyi açtığında benimsemesi olacak, bunu da sitedeki logo haricinde menü yazılarının başındaki küçük iconlarda bile onların logolarını kullanman olacak. ayrıca adamların logosunda örneğin 2 renk varsa css i de o renklere uygun düzenlemelisin

Toplam Hit: 3682 Toplam Mesaj: 23