folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Webcam Dan Video Kayıdı Yapan Program Lazım

Webcam Dan Video Kayıdı Yapan Program Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

amcap felan istemiyorum var o 1 dk da 300 mb lık şey çekiyo :) üstlik uzantısıda dandik bana mpeg formatında (avide olmaz) kayıt yapabilecek program lazım normal boyutta kayıt edecek yani ortalama 1 dk da 2-3 mb

bildiğiniz güzel bi program varmı?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    http://www.vidivodo.com/webcam.php  Hoca $urayı bi dene istersen ben hiç denemedim ama  :D kanımca i$e yarar üyeliiin yoksa kayıt formu ztn basit :P maille onayda istemiolar cabucak halledersin fikrimce :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    yok dayı ya 120 sn ne o öyle bana program lazım hemde acil lazım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Camtasia Studio 4 işini Görür ;

http://www.yeniprogram.net/yenidownload.asp?id=1234

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    120 sn miymi$ :D valla hiç kullanmadıım için sorryy. :S HyperCam falan kullansan ? http://www.hyperionics.com/hc/ veya ne bilem camistia kullanabilüsün  resimli açıqlamalı falan burda var ak http://forum.donanimhaber.com/m_3066379/tm.htm 
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

Popüler bir video düzenleme yazılımı. Yazılımın gelişmiş araçları ile videolarınıza dilediğiniz işlemleri yapabilirsiniz.
    Boyut:173 MB Ulead VideoStudio

webcamden de kayıt alıyor videoclip falan yapabiliyorsun. 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    dengesiz bunu yazdı:
    -----------------------------

Popüler bir video düzenleme yazılımı. Yazılımın gelişmiş araçları ile videolarınıza dilediğiniz işlemleri yapabilirsiniz.

dayı onu biliyorum kullandım video ve ses edit benim işim ama açtığım konuyu okursan KAYIT EDEN düzenleyen değil ve küçük mb lı diyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    dengesiz bunu yazdı:

dayı onu biliyorum kullandım video ve ses edit benim işim ama açtığım konuyu okursan KAYIT EDEN düzenleyen değil ve küçük mb lı diyorum
    Camtasia Studio iLe Web Cam Kaydı Yaptım, Süre 36 Dk 23 Sn Boyut 21 MB + Görüntü Süper

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ByALeX bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:
    dengesiz bunu yazdı:

Camtasia Studio iLe Web Cam Kaydı Yaptım, Süre 36 Dk 23 Sn Boyut 21 MB + Görüntü Süper
    indiriyorum dayı 11 kb le nereye kadar :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

soyunan hatun mu var (:

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ya beni yanlış anladınız webcam dan derken benim webcamdan görüntü kayıdı yapacak byalex hypercam gibi istemiyorum ya kendi webcamımı camera gibi kullanıp görüntülü kayıt yapacam yaaaaa off ! :( ve mb ı küçük olacak bilgisayarın ekranını değil kendimi çekecem anladınızmı

Toplam Hit: 2444 Toplam Mesaj: 20