Webcam Dan Video Kayıdı Yapan Program Lazım
-
amcap felan istemiyorum var o 1 dk da 300 mb lık şey çekiyo :) üstlik uzantısıda dandik bana mpeg formatında (avide olmaz) kayıt yapabilecek program lazım normal boyutta kayıt edecek yani ortalama 1 dk da 2-3 mb
bildiğiniz güzel bi program varmı?
-
http://www.vidivodo.com/webcam.php Hoca $urayı bi dene istersen ben hiç denemedim ama :D kanımca i$e yarar üyeliiin yoksa kayıt formu ztn basit :P maille onayda istemiolar cabucak halledersin fikrimce :D
-
yok dayı ya 120 sn ne o öyle bana program lazım hemde acil lazım
-
-
120 sn miymi$ :D valla hiç kullanmadıım için sorryy. :S HyperCam falan kullansan ? http://www.hyperionics.com/hc/ veya ne bilem camistia kullanabilüsün resimli açıqlamalı falan burda var ak http://forum.donanimhaber.com/m_3066379/tm.htm
-
Popüler bir video düzenleme yazılımı. Yazılımın gelişmiş araçları ile videolarınıza dilediğiniz işlemleri yapabilirsiniz.
Boyut:173 MB Ulead VideoStudiowebcamden de kayıt alıyor videoclip falan yapabiliyorsun.
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------Popüler bir video düzenleme yazılımı. Yazılımın gelişmiş araçları ile videolarınıza dilediğiniz işlemleri yapabilirsiniz.
Boyut:173 MB Ulead VideoStudiowebcamden de kayıt alıyor videoclip falan yapabiliyorsun.
-----------------------------
dayı onu biliyorum kullandım video ve ses edit benim işim ama açtığım konuyu okursan KAYIT EDEN düzenleyen değil ve küçük mb lı diyorum -
DJ_Alper bunu yazdı:
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------Popüler bir video düzenleme yazılımı. Yazılımın gelişmiş araçları ile videolarınıza dilediğiniz işlemleri yapabilirsiniz.
dayı onu biliyorum kullandım video ve ses edit benim işim ama açtığım konuyu okursan KAYIT EDEN düzenleyen değil ve küçük mb lı diyorum
Camtasia Studio iLe Web Cam Kaydı Yaptım, Süre 36 Dk 23 Sn Boyut 21 MB + Görüntü Süper -
ByALeX bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
dengesiz bunu yazdı:
dayı onu biliyorum kullandım video ve ses edit benim işim ama açtığım konuyu okursan KAYIT EDEN düzenleyen değil ve küçük mb lı diyorum
Camtasia Studio iLe Web Cam Kaydı Yaptım, Süre 36 Dk 23 Sn Boyut 21 MB + Görüntü Süper
indiriyorum dayı 11 kb le nereye kadar :D -
soyunan hatun mu var (:
-
ya beni yanlış anladınız webcam dan derken benim webcamdan görüntü kayıdı yapacak byalex hypercam gibi istemiyorum ya kendi webcamımı camera gibi kullanıp görüntülü kayıt yapacam yaaaaa off ! :( ve mb ı küçük olacak bilgisayarın ekranını değil kendimi çekecem anladınızmı