Webcamınızı Güvenlik Kamerası Gibi Kullanın!
-
Hem sesli hem görüntülü kayıt
İsterseniz resim çekme
İster maille gönderim isterseniz ftp ye atımı
Artık Dünyaca para verip güvenlik kamerası almaya son!
ve sadece işaretlediğiniz yerlerde hareket olduğu zaman çekim yapar!
Kendim test ettim onayladım süper birşey full sürümü sizlerle
Crackler ken içindeki exe yi eskesiyle değişmeniz yeterli
Webcam.Zone.Trigger.v1.9
http://rapidshare.com/files/30666088/hepsibeles_net_Webcam.Zone.Trigger.v1.9.rar -
umarım içinden bir capanoglu cıkmaz; paylaşımın ve acıklaman için ama ayrıca tesekkür ederim..
-
dostum lütfen bunun kullanımı hakkında biraz bahset :S
-
anlatsam anlamazsınız bende video hazırladım :))
http://rapidshare.com/files/30868405/clip0004.rar
haydaaa video da program görünmüyo :)) şansınıza küsün :D ama yükleyince demoyu çalıştırın anlarsınız
-
saol alper eve gidince denijem
-
Böyle bir program türkçe olarak '' shark sayısal gösterici '' olarak benzeri vardı linkleri kırık hep.buda güzel çok teşekkür ederim.dediğim programı bulabilirmisiniz?
-
ne yani hareketi mi algılıyor
-
buda güzel ama menüsü ingilizce shark türkçe ve çok kullanışlı .vardı bende yedek almasını unutmuşum bilgisayar çökünce gitti.elinde varsa kamu hizmetine açın arkadaşlar faydalansın
-
Eyw aLper, Gayet SağLam Bi PayLaşım ;)
-
nasıl tam sürüm ahline getircem? cen içindeki exe bulamıyorum kısaca tarif edermisin zahmet olmazsa
-
arkadaşım zip in içinde exesi var kurduğun dosyadaki exe ile değiştireceksin okadar ya :)
Evet hariketi algılıyor hariket olduğunda çekime başlıyo aksi halde çekim yapmıyo
bakın aynı zamanda eski makinanız varsa şöyle bir sistem uygulaya bilirsiniz eski bilgisayarınız varsa dükkana sırf kasayı koyar buna bağlarsınız program açılır açılmaz otomatik aktif oluyor yanibilgisayarı şu saatte açılsın şu saatte kapansın diye ayarlarsanız birde zamanlanmış görevlerden bu programı bilgisayar açılınca çalış komutunu verirseniz örneğin akşam 24:00 de açılsın sabah 6 da kapansın gibi siz dükkanda ofisde büroda yokken otomatik aktif olur düz dünya para vermenize gerek yok