Webdizayner-Webmaster-Programlamacılar-PC Ciler İçeri
-
Arkadaşlar olayı kısa nasıl anlatırım bilmiyorum. sorun şudurki böyle saçma bir takıntıya takılmış olmam.
Olay şu arkadaşlar gayet zor ve karmaşık bir olay ama örenmem lazım.
Bir sitede bulunan tüm jawa flash eklentilerini alıp istediğim gibi menuleri ile uraşmak olsun yazıları ile uraşmak olsun veyahult siteme koymak olsun... bunun için değişik bir yol bilen yada eklenti bilen veyahult öretebilecek bilgisini paylaşabilecek arkadaşımız varsa beklyorum.
-
Bi daha ve daha açık şekilde anlatırsan 1 tane cevap alırsın ama net cevap alırsın.
-
.swf dosyalarını .fla ya cevirmek istiyorum. en açığı bu hocam :S
-
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------
.swf dosyalarını .fla ya cevirmek istiyorum. en açığı bu hocam :S
-----------------------------Yapamazsın. anca o swf lerin .fla sı hostta duruyosa oradan çalabilirsin yoksa onun dısında olmaz.
-
Vallahi hacim cok kusel soyledin sorunda ben de onu demek istiyorum nasil calabilirm o siteden onları? yani herhangi bi siteden :D
-
site indirme programları var sanırım onlarla olur :S
-
http://www.sothink.com/product/flashdecompiler/index.htm
-
google'da swf decompiler yazıp aratırsan değişik dönüştürücüler bulabilirsin.
-
bilmem butür bir program işine yararmı windowsta flashgette sanırım bu özellik var

-
çok denedim dönüştürücüler işe yaramıyor hacı boşuna kasma..yapan adamda mal değildir heralde fla sı ile siteye koysun
başlığı flashcılar diye değiştir çalmak istediğini söyle belki yapan olur ;)
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
çok denedim dönüştürücüler işe yaramıyor hacı boşuna kasma..yapan adamda mal değildir heralde fla sı ile siteye koysun
-----------------------------başlığı flashcılar diye değiştir çalmak istediğini söyle belki yapan olur ;)
yav gökcan bızıklıya bızıklaya öğreniliyo flash sen neden zorlandın onu anlamadım.. herhangi bi reklamsız programla beğendiğin bişeyi yaparsın aynısı olması şart mı ki :) çakmacı zihniyet bizimkisi.. aynısını yapamıyosan benzerini yap..
@Xsharez hocam bunun kolayını araştırana kadar iki tane eğitim videosu izlesen daha önce yapılmış şeyler ile ilgili.. bence sende yaparsın.. program ararken çok vakit kaybediliyo..