Weblebi.Com Un İ..Neliği
-
beyler weblebi.com kadar ipne bi şirket daha yok bizim patron 1.5 ay önce ordan yüklü bi alışveriş yaptı... üzerinden 1 ay geçmesine rağmen ürünü göndermediler.. iptal ettirmek istedik etmediler.. parayı da peşin çekiyorlar.. güç bela iptal ettirdik şimdi o çekilen paranın geri yatırılması için uğraşıyoruz.. ama hala bir cevap yok.. mahkemeye verecek şimdi şirketi.. ama siz siz olun sakın ha weblebi.com dan alışveriş yapmayın..
-
hacılar hepsiburadada iptal edince geri ödeme dekontu çıkartıyorlar ister başka ürün alın isterseniz geri parayı aktarsınlar abiler kaliteli yerlerden alın dediğim yerlerden şaşmayın
-
paranı al derim
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Demekki ağırlığını koyamıyorsun hacı :)en geç 3. iş gününde kargoya veriliyor 3. iş günü sabah mail çekiyorum onlara Gönderecekseniz gönderin göndermeyecekseniz sizin yapacağınız işe deyip bi başlıyom geliyo sonra :)
-----------------------------onla mı urasacam abi :| adam 3 gun demişse ben demeden gondermesi lazım ztn.. deyince farketmez ztn, yine demiş oluyorum.. nese hadi kolay gelsin size :D
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
2300 gayme internet üzerinden harcanırmı hiç :C geçmiş olsun. malı alabilirsen şükür et.
-----------------------------üstadım ne malı parasını çatır çatır alırki ödeyenlerin sesini evinden sen bile duyarsın mahkemeye verdinmi tüm olayın işleyişi hakkında belgelerin ile seve seve kuralı ile ister malı ister parasını veriyorlar vermek zorundalar
-
bir arkadaşımında başına aynı hadise geldi. malı 1 ay geçti teslim etmediler mahkemeye verdi adamlar mahkemeden vazgeçin diye parayı hemen teslim ettiler fakat yinede vazgeçmedi paramı 1 ay alıkoydular diye mahkeme bir yıla yakın vakit geçince sonuçlandı ana para, faizi + tazminatla birlikte. mahkeme kağıdını taratırsam atarım buraya gülersiniz hallerine :P tüketici aslında çok güçlü haklara sahip ama bilmiyoruz malesef...
-
merak ettim hocam ne kadar tazminat aldı arkadasın :D ve ana para ne kadardı?
-
ana para 200 küsürdü onu zaten aldı 1 aylık faizini aldı taminatı tam bilmiyom. ama o şerefsizleri alt etmenin verdiği keyif milyarlar eder onu biliyom...
-
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------alırsın hocam fakat şöyle bi durum war sen laptop'u alırken bunlara ne kadar limit ödedin ? yada şöyle diim sakın o ödediğine dair fatura fis vs.vs. atma möt olursun billa :|
-----------------------------yok hocam olay intten gerçekleşiyor fiş falan yok ama zaten hem kredi kartının hesap ozetinden hem de sipariş verişimde bilg. ekranından aldıgım fotograflarla kanıtlarım parayı odediğimi zaten parayı p.tesi degil de salı gunu yatırsınlar sırf kıllıgına gider yine mahkemeye veriririm aq 1 ay az buz sure değil ben o 2300 lirayı 1 ayda 4000 lira yapardım yatırımlarımla:D
-
CD,DVD ve 100€'nun altındaki herşey için amazon.com 'dan alışveriş yapın.Airmail en fazla 18 gün diyor 3$ tutuyor kargo masrafı,merak etmeyin 3 günde geldiği oluyor.En ufak bir sorunda amazon'a şikayet atın adamlar anında çözüm üretiyor.
Türkiye'nin yarı fiyatına aldığım ürünler oldu düşünün artık...