Website Ortak
-
Hocalar Yeni bir website açmak istiyorum. Daha önceden açtın mı ki demeyin açmadım ilk olacak.
Bayadan beri düşünüyorum böyle bir şeyi. Şuanda Haddinden fazla boş zamanım var 7/24 online :)
Aklında Projesi olan yada site açmak isteyenlerle ortak olabilirim. Beraber güzel bi projede buluruz olmadı. Her şeyle ortak olacak bana.
Açılmış güzel bir website varsa onada ortak olabilirim. Sadece zamanımı değerlendirmek istiyorum.
Yada elinde güzel bi domaini olup Hayır işlemek isteyenler varsa onada hayır demem yani (:
Bakalım neler çıkacak yada çıkacak mı ? :) -
sen hayır işlemek istiyosan yakın zamanda bir hayrına kar amacı gütmeyen bir site açıcam sadece icerikte destek olursun hemde vaktin boşa gitmemiş olur:)
-
Hocam Emek verdiğim şeyden ekmekte yemek isterim açıkcası. Hee 3 ay 5 ay sonra olur ama olsun :) Sonuçta emek vericem.
Edit: Programlama bilmiyorum henüz. Yolun çok başındayım Haberiniz olsun. -
savunma sanatlarıyla ilgili farklı konsepti olan bi site projem var. ancak vakitsizlik ve parasızlıktan hayata geçiremiyorum. dövüş sanatlarından anlayanlar, bu konuda çevresi olanlar varsa beraber yapabiliriz diye düşünüyorum.
-
Sezpanhe bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam Emek verdiğim şeyden ekmekte yemek isterim açıkcası. Hee 3 ay 5 ay sonra olur ama olsun :) Sonuçta emek vericem.
-----------------------------Amaç bence para kazanmak olmamalı hizmet mantığında yürüyorum ben kafana yatıyosa gel
-
Prometheus bunu yazdı:
savunma sanatlarıyla ilgili farklı konsepti olan bi site projem var. ancak vakitsizlik ve parasızlıktan hayata geçiremiyorum. dövüş sanatlarından anlayanlar, bu konuda çevresi olanlar varsa beraber yapabiliriz diye düşünüyorum.
-----------------------------Ben krav maga ile ilgileniyorum ama yine kar amacı gütmüyorsa yapalım zaten amme hizmetleri vol 3 te savunma sporları diye bir kategori açacagım:)
-
ortak iş herzaman boka sarar yürürsen tek tabanca yürü derim tecrübeye hasıldır.
-
EcHoLL bunu yazdı:
ortak iş herzaman boka sarar yürürsen tek tabanca yürü derim tecrübeye hasıldır.
-----------------------------Bu da bir düşünce :) Saolasın hocam.
-
neler biliyosun?
-
buraqgo bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Ben krav maga ile ilgileniyorum ama yine kar amacı gütmüyorsa yapalım zaten amme hizmetleri vol 3 te savunma sporları diye bir kategori açacagım:)
-----------------------------yarın irtibata geçelim =) şu an pek müsait değilm de yarın uygun olduğun bi saatte konuşalım
msn : prometheus@tahribat.com , facebook.com/turuncudeniz
-
Prometheus bunu yazdı:
buraqgo bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------yarın irtibata geçelim =) şu an pek müsait değilm de yarın uygun olduğun bi saatte konuşalım
msn : prometheus@tahribat.com , facebook.com/turuncudeniz
-----------------------------tutu bende eklisin zaten :)