What İs Google Chrome OS?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Google Chrome Os işletim sistemini resmi olarak tanıttı.

İşte tanıtım videosu [HD]: http://www.youtube.com/watch?v=0QRO3gKj3qw

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

linux çekirdeğini kullanıyor.

microsoft tarih olacak.

yaklaşık 1dk 20sn de boot ediyor.

google çok sağlam işler yapmaya başladı.

ayrıca:

http://www.shareholder.com/visitors/event/build2/mediapresentation.cfm?companyid=GOOGPR&mediaid=39856&mediauserid=0&TID=776547372:7e575deb1775d83e280585c090aa00d2&popupcheck=0&shexp=200911181634&shkey=2477611a7c296374a1d4e1bcefe749df&player=1

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

coldfusion bunu yazdı:
    -----------------------------

tabanı ne acaba? direk linux kernelden kendilerimi derlemiş yoksa bişeyin üstündemi kasmışlar slackware gentoo vs vs ve hangi masaüstünü kullanıyo ?

>>> Google Chrome OS  <<<

ayrıca webrazzideki yorumları da okursanız google'ın bu işletim sistemiyle windows'a rakip olmaya calısmadıgını görürsünüz. yine verdiğim linkteki içeriği incelerseniz aklınızdaki soruların cevabını bulabilirsiniz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

mongollarami anlatiyor bu, pc'nin nasil basaldigini  falan anlatiyor birtane resim bile yok isletim sisteminin nasil olduguna dair

asıl previewlerini verdiğim siteden görebilirsin. pek tatmin edici bir video olarak görmüyor kimse ama Google öyle bir tanıtım videosu ile görücüye çıkarmak istemiş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yaw şöyle microsoftu bitiricek,tarih olacak felan diyolar ya gülünç olmayın allah aşkına ya :D:D:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

Eğer adamın dediği gibi bir işletim sistemiyse tamamen netbooklar için tasarlanmış diyebilirim.

He bi de kotasız İnternet kullanıcıları için :)

Yapay zeka, zeka değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Yaw şöyle microsoftu bitiricek,tarih olacak felan diyolar ya gülünç olmayın allah aşkına ya :D:D:D

gülünç mü?

microsfta nasıl bu kadar bel bağladınız anlamış değilim.

google yabana atılacak işler yapmıyor. mail, tarayıcı, wave olaylarıyla zaten çoğu kullanıcıyı çekmeyi başardı.

microsoft yeni olarak ne yaptı? işletim sistemi çıkarmaktan başka söyler misiniz?

asıl gülünç olan sizsiniz gelecekte windows gibi ağır işletim sistemleri kullanılmayacak.

her neyse boşuna anlatmayayım. ilerde hepimiz görürüz. bu mesajımı da gözünüze sokarım o zaman =)

20 kasım 2009

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pessimist bunu yazdı:

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

gülünç mü?

google yabana atılacak işler yapmıyor. mail, tarayıcı, wave olaylarıyla zaten çoğu kullanıcıyı çekmeyi başardı.

microsoft yeni olarak ne yaptı? işletim sistemi çıkarmaktan başka söyler misiniz?

asıl gülünç olan sizsiniz gelecekte windows gibi ağır işletim sistemleri kullanılmayacak.

her neyse boşuna anlatmayayım. ilerde hepimiz görürüz. bu mesajımı da gözünüze sokarım o zaman =)

20 kasım 2009

ya kardeşim hiç kimse hiç kimseyi yok edemez.

microsoft biz burdan çekiliyoruz artık demedikçe isterse google 10 kat daha gelişsin microsoft oldukça ben ordayım

bu benim görüşümdür microsoft varsa bende varsam demekki tarih olmuyomuş dimi ?

beni işletim sistemi kısmı ilgilendiriyo microsoftun varsın bişi çıkarmasın  başka banane ?

biri linux biri windows sen elma çıkınca armut tarihten silinir diyosun alakaya maydonoz :)

evet google mükemmel işler yaptı ağzımız açık bakıyoruzda google bişi yaptı diye microsofta hiç bişi olmaz.

o yüzden istersen tariihin altına bide imzanı at hiç bi zaman o kurduğun fantaziler olmaz :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

pessimist bunu yazdı:

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

gülünç mü?

20 kasım 2009

ya kardeşim hiç kimse hiç kimseyi yok edemez.

microsoft biz burdan çekiliyoruz artık demedikçe isterse google 10 kat daha gelişsin microsoft oldukça ben ordayım

bu benim görüşümdür microfost varsa bende varsam demekki tarih olmuyomuş dimi ?

beni işletim sistemi kısmı ilgilendiriyo microsoftun varsın bişi çıkarmasın  başka banane ?

biri linux biri windows sen elma çıkınca armut tarihten silinir diyosun alakaya maydonoz :)

evet google mükemmel işler yaptı ağzımız açık bakıyoruzda google bişi yaptı diye microsofta hiç bişi olmaz.

o yüzden istersen tariihin altına bide imzanı at hiç bi zaman o kurduğun fantaziler olmaz :)

öyle sanıyorsun ama piyasa böyle işlemiyor.

sen kullanabilirsin windows tabiki kimse buna engel olamaz.

ama şu an kullandığımız windows kullanma sebebimiz firmaların windows desteklemesi. yazılımcının da donanımcının da.

piyasadan bir sürü silinip giden firma yazılım şirketi var.

yenilikçi olan kazanır. google da görmüş olduğum en yenilikçi firma.. biliyorum ki ilerleyen dönemlerde w kullanıcılarının sayısı azalacak ve farklı işletim sistemi arayışına gidecekler.

aranızdan kaç kişi mac-os sevmiyor söyler misiniz?

windows kullanmamın tek sebebi oynadığım oyunun windows'da stabil çalışmasıdır.

her neyse izleyip göreceğiz dediğim gibi =)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek

Ve gördüğümüz gibi Google bilgi toplama konusunda bir adım daha ileriye gidiyor.

İşletim sistemi üzerindeki herşey internet ile bağlantılı. Senin bilgisayarın bozuldu veya çalındı, hiç sorun değil çünkü bütün verilerini internetten alıyorsun.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

pessimist bunu yazdı:

linux çekirdeğini kullanıyor.

microsoft tarih olacak.

saçmalam hocam. google bile netbook'larda kullanılmak üzere üretildiğini söylüyor. tabii ki diğer bilgisayarlarda da kullanılabilir ama diğer linux dağıtımlarından pek bi farkı olacağını sanmıyorum. sistem neredeyse tamamen tarayıcıdan oluşuyor. ilk çıktığında yoğun bi ilgi olabilir ama microsoft'u tarihe gömmek sadece bi hayal olarak kalır. ben de netbookuma kurmayı düşünüyorum. beğenirsem netbookda kullanırım ama normal bilgisayarımda asla kullanmam. çünkü internete girmek dışında yaptığım şeylerde var.

Toplam Hit: 6486 Toplam Mesaj: 33