What The Bleep Do We Know? / Ne Biliyoruz Ki? / Belgesel-Film
-
altyazı filmle uyumsuz galiba altyazı erken geliyo konusmalar bi yirmi saniye sonra falan anlamadım
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------
altyazı filmle uyumsuz galiba altyazı erken geliyo konusmalar bi yirmi saniye sonra falan anlamadım
Torrenttekinde mi? -
HolySeclorum bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
Torrenttekinde mi?
-----------------------------evet torrentdakinde http://www.divxplanet.com/sub/s/36857/What-the-Bleep-Do-We-Know.html buradan üçüncüyü indirdim noi nin gonderdiğini oyle bi sorun oldu başka altyazısı varmı acaba
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
Torrenttekinde mi?
-----------------------------evet torrentdakinde http://www.divxplanet.com/sub/s/36857/What-the-Bleep-Do-We-Know.html buradan üçüncüyü indirdim noi nin gonderdiğini oyle bi sorun oldu başka altyazısı varmı acaba
-----------------------------şu ilk gönderilen altyazıyla izledim(kim yazdı bilmiyorum)
sorunsuzdu torrentteki.Hem ne fark eder ki ingilizcen varsa altyazısız izle yoksa altyazılı izle konuşmalarla yazılar farklı olun biraz..20 sn az değil ama , bende yoktu öyle birşey.. :S
hangi programı kullanıyorsun sorun onda olmasın yada hatalı inmiş(altyazı)..
-
xyzw__ bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
Torrenttekinde mi?
-----------------------------şu ilk gönderilen altyazıyla izledim(kim yazdı bilmiyorum)
sorunsuzdu torrentteki.Hem ne fark eder ki ingilizcen varsa altyazısız izle yoksa altyazılı izle konuşmalarla yazılar farklı olun biraz..20 sn az değil ama , bende yoktu öyle birşey.. :S
hangi programı kullanıyorsun sorun onda olmasın yada hatalı inmiş(altyazı)..
-----------------------------karışıyo ya konuşmalardan anlamaya çalışıyosun bi taraftan yazıyı okuyosun falan allak bullak oluyo adamlar normal izlemiş anlamamış zaten ben boyle hiç anlamam .program olarak kafein var linux
-
senkron sorunu için bs player indirin ve ctrl+ sağ sol yön tuşlarıyla ayarlayın kafanıza göre
-
What the F*uck Do We (K)now!? diyede biliniyor…
-
beyler size önerim onu izlememenizdir çünkü fizik gerçeklerini çarpıttığı kanaatindeyim piyasada fizik gerçeklerini çarpıtan birçok kitap-dvd vs. var bu da onlardan bir tanesi haberiniz olsun.
-
ulascan90 bunu yazdı:
beyler size önerim onu izlememenizdir çünkü fizik gerçeklerini çarpıttığı kanaatindeyim piyasada fizik gerçeklerini çarpıtan birçok kitap-dvd vs. var bu da onlardan bir tanesi haberiniz olsun.
Yapma ya :)) Neleri çarpıtmış mesela örnek ver bakalım.. -
tşkrler rene abi ay başı olsun bakalm indirelim :)