Whatsapp Plus

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Resmi whatsapp uygulamasının apk dosyasını modifiye eden geliştiriciler, onu görsel ihtiyaçlarınıza göre ayarlamışlar. bu sayede kişi isimleri ve durumları, sohbet penceresinin ve menülerin arka planı, mesaj penceresindeki metnin rengi kişiselleştirilebilir hale getirilmiş.

ayarları tek tek değiştirmekle uğraşmak istemiyorsanız, hala bir seçeneğiniz var. dahili tema mağazası sayesinde düzinelerce hazır tasarımdan bir tanesini ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

whatsapp plus'ın diğer bir işlevi ise 12mb'tan büyük fotoğraf, müzik ve video dosyalarını göndermenize izin vermesi. whatsapp plus ile kişilerinize 50mb'a kadar büyüklükte dosyalar gönderebiliyorsunuz. whatsapp plus'ta gizli olan diğer bir özellik ise, "full resolution" seçeneğini işaretleyerek tam boyutlu resimler göndermenize izin vermesi. normal şartlarda whatsapp, bant genişliğinden tasarruf etmek için resimlerinizin boyutunu küçültüyor.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1624514

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çok iyimiş hemen indiriyorum

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bi yamuk çıkar mı bu işten ? ne bilim uygulama telefondaki rehbere galeriye vs sulantı olur mu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

bi yamuk çıkar mı bu işten ? ne bilim uygulama telefondaki rehbere galeriye vs sulantı olur mu

Konu 2 günde 575 sayfa olmuş.Bi yamuk olsaydı şimdiye ortaya çıkardı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Custom room var bende 2.3.5 , apk yı indiriyorum kur diyorum . YÜKLENMEDİ yazısı geliyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Custom room var bende 2.3.5 , apk yı indiriyorum kur diyorum . YÜKLENMEDİ yazısı geliyor

eskisini kaldır öyle yükle bi de direk basınca çalışmıyor root explorer ile tıklayınca çalıştı yüklendi

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buz_mavisi
    buz_mavisi's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    tosun bunu yazdı

eskisini kaldır öyle yükle bi de direk basınca çalışmıyor root explorer ile tıklayınca çalıştı yüklendi

eskisini kaldır. denedim yüklendi sorun yok

Dur! Sus! Dinle! Kim Geliyooooorrrrr Kim Geliyoooooorrrr !..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gereksiz boşuna batarya israfı :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

whatsapp bu belli olmaz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

hocalar turkcell t10 marka telefonum var androidin ilk sürümlerinden birini kullanıyor. bu zıkkımı destekliyor dye duydum ama kurmayı beceremedim. indirmeye calısıyorum gmail hesap istiyor. alıyorum yne olmuyor. tam olarak nası kurucaz bunu telefona

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

hocalar turkcell t10 marka telefonum var androidin ilk sürümlerinden birini kullanıyor. bu zıkkımı destekliyor dye duydum ama kurmayı beceremedim. indirmeye calısıyorum gmail hesap istiyor. alıyorum yne olmuyor. tam olarak nası kurucaz bunu telefona

KaRaKuLe saol oldu.

Hakkinenönce arkadaşın verdiği linkteki .apk yı indir , usb vb. ile telefona atıp kur

whatsapp son5-4-3-2 gün kaldı şeklinde uyarı veriyordu.play store de güncelleyenlerin hepsi dert yanıyordu.bu iyi oldu herhalde galiba sanırsam

Toplam Hit: 2448 Toplam Mesaj: 15