Whatsapp Plus

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek

Slm muridler isine yarayacak vardir diye paylaşmak istedim.

http://www.warezturkey.net/mobil/37168-whatsapp-plus-v650-turkce-apk-full-indir.html

Сухое говно к жопе не липнет
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Üstad yanlış anlama, anlamadığımdan soruyorum bu tarz apk larda telefona zararı olur mu ? Bilgileri ele geçirme vs gibi. Çünkü telefonda bir çok bankanın uygulamaları ve maillerim var.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Üstad yanlış anlama, anlamadığımdan soruyorum bu tarz apk larda telefona zararı olur mu ? Bilgileri ele geçirme vs gibi. Çünkü telefonda bir çok bankanın uygulamaları ve maillerim var.

Telefon rootlu ise uzak dur derim hocam güvenilir olmayan uygulamalardan. Bankadan senin adına gelen sms kodunu başkasına iletip gelen mesajı silen uygulamalar bile mevcut Android için. Android'i PC'nin Windows'u gibi düşünün. Özelleştirmeye çok açık.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Kimse yanlis anlamasin bu sadece bnm görüşüm.bnce banka ve önemli bilgilere ulaşmak isteyen rahatlıkla ulaşır.play storeden bi sürü uygulama indiriyoruz hepimiz

Сухое говно к жопе не липнет
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

uzun süredir kullanıyorum gayet memnunum , bu arada airdroid  firması işi aşmış  rootlu cihazları rahatlıkla pc den kontrol edebiliyorsunuz tavsiye ederim .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MadJack
    MadJack's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

olma ihtimali yüksektir. bir çok google play uygulaması bile güvensizken bu uygulamalara güvenmek doğru değil diye düşünüyorum. Hele bankacılık uygulamalarını kullanıyorsan yükleyeceğin uygulamaları iyi seçmelisin hocam.

örnek olarak, kart bilgilerin ele geçirildikten sonra online alışverişte kullanıldığını varsayalım. telefondaki bu yazılım bankadan sana gelen mesaja erişebilir ve anında kötü niyetli kullanıcıya iletebilir, bu kullanıcı da internetten senin kartınla alışveriş yapmış olur. daha önce yaşanmış bu senaryo. dikkatli olmak lazım.

Everyone sees just what they want to see.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Whatsapp artık kullananları 24 saat boyunca engelleyecekmiş. Tekrarı halinde süresiz engel var deniliyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Necati
    Necati's avatar
    Erkek

Whatsapp+  R.I.P   :)

https://plus.google.com/+MounibAlRifai/posts/99mmV7RA7ne

Necati tarafından 21/Oca/15 17:35 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Whatsapp artık kullananları 24 saat boyunca engelleyecekmiş. Tekrarı halinde süresiz engel var deniliyor.

niye engelleniyor ki sebep ne oluyor hacı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sadece benim programı kullanın diyor Mark beyfendi. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bende böyle birşey çıkmadı nedense :S

Toplam Hit: 2464 Toplam Mesaj: 14