Whatsapp Tikine Çözüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

hipokondriyak tarafından 07/Kas/14 23:45 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    alimadam bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Mavi tike yakalanınca ne oluyki,

kezbanlar mesajı gördüğün halde neden cevap vermedin diye trip attığında ,kızın arkasından günlerce koşşup özür dilemek zorunda kalıyorlarda ondan.

Burda kadınlar hakkinda atar tutar kezban dersiniz reel hayatta kizlarin pesinden kosarsiniz.. Zaten sanal ortamda gercekte olmak isteyip de olamadigi karaktere burunur insanlar..

o kezban dedigin kadinlardan biri de annelerimiz.. hani cennet onlarin ayaklari altindadir dedigimiz anneler..

evet whatpsatakı sutyen rengı dıye konu actıgın sonrasında da erkeklere getırdıgı fayda dedıgın anaların degıl mı :)

http://www.tahribat.com/Forum-Kizlarin-Baslattigi-Whatsapp-Durum-Akimi-Ve-Biz-Erkeklere-Getirdigi-Fayda-201001/

epic fail 

Hacı yukarıda yazdım bak, kaşarları zaten konuşmaya değer görmüyorum. Arkadaş tüm kızlar için konuşuyormuş gibi cümleler kurdu ve tamamını kastetmemesi  için tepki gösterdim.  

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Whatsapp'ta yazdıklarını göreyim ama bilgisi gitmesin, mavi tik olmasın diyorsanız iletişiminiz sağlıksız demektir. Onca takla atmaktansa iletişimizi gözden geçirin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

1. iphone da işe yaramıyor.

2. iphoneda buna gerek yok zaten. bilgirimden okuyup kapatıp diğerini okuyabilirsiniz.

benim sormak istediğim bu mavi tik whatsappa girince mi oluyor yoksa illaki o mesajı okuyunca mı? diyelim geldi mesaj ben whatsappa girdim uygulamaya. o mesajı açıp okumadım. gene mavi tik gidiyo mu acaba

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    HowL bunu yazdı

Bu arada hatırlatayım kafam çok çok rahat telefon kullanmıyorum :)

Oha! eğer ciddiysen kral adamsın vesselam. Bu devirde telefon kullanmadan durabilmez sosyal etkilerden etkilenmemenin en büyük kanıtıdır.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    HowL bunu yazdı

Bu arada hatırlatayım kafam çok çok rahat telefon kullanmıyorum :)

Oha! eğer ciddiysen kral adamsın vesselam. Bu devirde telefon kullanmadan durabilmez sosyal etkilerden etkilenmemenin en büyük kanıtıdır.

5. ayıma girdim hocam. Bir rahatım anlatamam. Forumda bazı arkadaşlar var onlarda şaşırıyor. Tavsiye ederim yaniii

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

whatsapp tikine çözüm ne ya

whatsapp tikinden dolayı başınız derde giriyosa şükredin ki karşınızdaki malı böyle kolay bir şekilde, çok geç olmadan tanımışsınız. hemen ilişkinizi kesin :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Yakında tic toc reklam yapar, "Whatsapp Tikine tek çözom tic toc kullanmak :)"

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax66
    catlax66's avatar
    Erkek

Bu kadar abartmamak gerek tık olayını bence gördün okudun canın cevap vermek istemedi korkmayın yahu :D yemezler :D

Vasıflı Çömez!..... Artık Amatör:).. Nihayet normal...:D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

mavi tikle uğraşacağınıza çarpık ilişkilerinizi düzeltin.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
Toplam Hit: 5690 Toplam Mesaj: 35