folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Whatsapp Windows Phone Mağazasından Kaldırıldı

Whatsapp Windows Phone Mağazasından Kaldırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Popüler sohbet uygulaması Whatsapp neden belirtilmeksizin Windows Phone mağazasından kaldırıldı.

Anlık mesajlaşma yazılımı deyince akla ilk gelen isim olan ve son olarak Facebook'un servet ödeyerek bünyesine kattığı Whatsapp, dün akşam saatlerinde Windows Phone uygulama mağazasında yayından kaldırıldı. Uygulamaya erişmeye çalışan kullanıcılar 'We couldn't find a match. Try a different spelling or search term' yani 'aradığınız içerik bulunamadı' uyarısıyla karşılaşıyor.

Dijikolog.com'un haberine göre Whatsapp'ın neden Windows Phone 8 ve Windows Phone 8.1 işletim sistemlerinden kaldırıldığı ise bilinmiyor. Uygulamayı Whatsapp'ın resmi internet sitesi whatsapp.com'dan indirmeye çalışan kullanıcılar, şirketin herhangi bir uyarısıyla karşılaşmıyor; ancak site üzerinden uygulamayı indirmek isteyenler uygulamanın veritabanında yer almadığına dair bir mesaj görüyor.

YANLIŞLIKLA MI SİLİNDİ

Whatsapp'ın açıklama yapmaksızın uygulamayı Windows Phone'dan kaldırdığı düşünülmüyor. Uzmanlara göre bir Facebook veya Whatsapp yetkilisi 'yanlışlıkla' uygulamayı bu mağazadan kaldırmış olabilir.

WHATSAPP YÜKLÜYSE KALDIRMAYIN

Halihazırda Whatsapp'ı Windows Phone'lu cihazlara yüklü olan kullanıcıların uygulamalarını en azından şimdilik kaldırmamasında fayda var; zira Whatsapp'ı yüklü olanlar uygulamayı kullanabiliyor. Ancak uygulama mağazada yer almıyor.

Şimdi gözler Facebook veya Whatsapp yetkililerinden gelecek açıklamaya çevrilmiş durumda.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

tango abi varken whatsapp a selam verilmez :)

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

tango abi varken whatsapp a selam verilmez :)

Bence hepsi aynı fark yok. Ama whatsappın tek artısı rehberimin hemen hepsi bunu kullanıyor ya da hiç kullanmıyor. tangoda sadece 1 kişi var :)

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

windows 8'in bildirim servisi ile ilgili sorunlar yasadiginin ve bu yuzden surekli whatsapp amcanin coktugunun kendini kapattigini sahsen yasiyor ve bundan dert yaniyordum. ki allaha sukur android'e geri dondum.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

windows 8'in bildirim servisi ile ilgili sorunlar yasadiginin ve bu yuzden surekli whatsapp amcanin coktugunun kendini kapattigini sahsen yasiyor ve bundan dert yaniyordum. ki allaha sukur android'e geri dondum.

Skype'ta da sıkıntı var. Skype ki Microsoft'un yazılımı. Arkaplanda çalışıpta bildirim api lerini kullanan TÜM uygulamalarda sıkıntılar var. Bende kullandım 5-6 ay L520 oradan biliyorum.

DrKill tarafından 19/May/14 21:55 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

windows phone ne zmn düzgün bişi olacak çok merak ediyorum...çok geriden geliyor

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yuh be arkadaş hala eklememişler mağazaya. Bu kadar rezillik olamaz. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

başka cihazdan alıp yüklenmiyormu beyler ?

alın başka cihazdan yükleyin gitsin.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yok hocam bu Windoes Phone ios'tan beter. Kapalı kasa işletim sistemi. Bende Android var zaten. Eski Lumia 520'yi kardeşime verdim kurtuldum zaten.  :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

arkadaş hep beni bulur ya, gitsem iphone alsam app storedan kaldırırlar bu sefer.

8.1 ile birlikte koyacaklar bence buglardan arınmış bi şekilde

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Mağazaya döndü arkadaşlar.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
Toplam Hit: 2015 Toplam Mesaj: 12