Whatshap Nereden Para Kazanıyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Ufak bi araştırma yaptım edindigim sonuçlar ilginç  gerçektende böyle bi durum varmı ? 

Link : 

http://www.gezegende.com/whatsapp-nasil-para-kazaniyor-13351.html

bychaos tarafından 14/Şub/18 16:02 tarihinde düzenlenmiştir

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

Yerli milli Whatsapp'ın da amacı bu. Türkiyedeki ağa babalar, artık bizde depoloyalım, herkes depoluyor, hani bize, hani bize. Bilgi herzaman paradan çok daha değerli olacaktır.

alektamovikmovik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Whatsapp, facebook, instagram dataları büyük adam olmadıkça aleyhimize kullanılacak datalar değildir.

Ücretsiz kullanıyoruz ama paradan daha değerli bir ödeme yapıyoruz. Geleceğin başkanlarının, bürokratlarının, şirket yöneticilerinin verileri toplanıyor. En geç önümüzdeki 10 seneye, şantaja konu olabilecek hiçbir şeyi olmayan insanın kalmayacağını düşünüyorum. Çok fazla büyümeyi düşünmüyorsanız, 3. tarafın bu verileri hacklemesi dışında endişelenecek bir şey yok demektir.

GusFring tarafından 14/Şub/18 16:08 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

3-4 gündür şahit olduğum bir şey, birisi bana gittigidiyor üzerinden bir link gönderdi "Çatal bıçak seti" ve bilinen bir marka değildi. Daha sonra Facebook reklamlarında bu çatal bıçak setinin reklemları ile karşılaştım.

Bugün de birisi isimtescil firmasının sunucu işinde nasıl olduğunu sordu whatsapptan. Sonra Adsense reklamlarında İsimtescil'in sunucu, cloud reklamlarını gördüm.

Belki algıda seçicilik diyeceksiniz fakat maalesef reklam ağı için kullanıldığına şahit oluyorum.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ontedi bunu yazdı

3-4 gündür şahit olduğum bir şey, birisi bana gittigidiyor üzerinden bir link gönderdi "Çatal bıçak seti" ve bilinen bir marka değildi. Daha sonra Facebook reklamlarında bu çatal bıçak setinin reklemları ile karşılaştım.

Bugün de birisi isimtescil firmasının sunucu işinde nasıl olduğunu sordu whatsapptan. Sonra Adsense reklamlarında İsimtescil'in sunucu, cloud reklamlarını gördüm.

Belki algıda seçicilik diyeceksiniz fakat maalesef reklam ağı için kullanıldığına şahit oluyorum.

Adamla seni senden daha iyi tanıyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Vardı böyle bi konu sanki

le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ontedi bunu yazdı

Google remarketing olmasın sakon o :)

Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick üstü yazısı.
    uguraba
    uguraba's avatar
    Erkek
    saposcol bunu yazdı
    ontedi bunu yazdı

Google remarketing olmasın sakon o :)

Google marketing'de en çok sıkıntı yaşadığım şey, incelediğim bir ürünü aldığımı düzgün bir şekilde takip etmemesi. Takip ettiğinin farkındayım ancak siparişini verdiğim ürün hakkında reklam göstermesi bunaltıyor. Örneğin bir çatal bıçak seti inceledin, hatta uygun fiyatlı buldun siparişte verdin, orada bırak işte artık bana çatal bıçak göstermeyi. Eğer eline başka bir veri vermezsen o çatal bıçak setinden onlarca alsan da reklamı kesmemesi.

Vir sapit qui pauca loquitur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

Böyle bir konu vardı. Hatta bende deneme yapmıştım. Telefonun yanında ekran kartı ile ilgili konuşunca alakalı reklamlar çıkmıştı. Uygulamalar hem yazışmaları hemde telefon beklemedeyken konuşulanları algılıyor ve reklam olarak karşımıza çıkıyor

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Google Drive 15 gb verince iyi, izleyince ouuuuvvv

:)))

SkynetX tarafından 14/Şub/18 21:10 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Erkek

reklam ağı için kullanılması sürpriz değil zaten bunu ispatlayan developerlar var. textleri geçtim size çok enteresan bir örnek vereyim benim burnum biraz eğri. geçen telefon için stand yapmıştım şarj olması için. yüzüme bakıyordu telefonun kamerası o sırada bilgisayarda film izledim. film bitti elime aldım telefonu kulak burun boğaz doktorları reklamları çkıp durmuştu hiç unutmam. reklamı facebookta gördüm ekleyeyim dedim. facebook mobil uygulamasında.

GuArDiAn55 tarafından 14/Şub/18 23:18 tarihinde düzenlenmiştir

HACKEROKAN!
Toplam Hit: 2771 Toplam Mesaj: 14
whatsapp