Whatshap Nereden Para Kazanıyor ?
-
Ufak bi araştırma yaptım edindigim sonuçlar ilginç gerçektende böyle bi durum varmı ?
Link :
http://www.gezegende.com/whatsapp-nasil-para-kazaniyor-13351.html
bychaos tarafından 14/Şub/18 16:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Yerli milli Whatsapp'ın da amacı bu. Türkiyedeki ağa babalar, artık bizde depoloyalım, herkes depoluyor, hani bize, hani bize. Bilgi herzaman paradan çok daha değerli olacaktır.
-
Whatsapp, facebook, instagram dataları büyük adam olmadıkça aleyhimize kullanılacak datalar değildir.
Ücretsiz kullanıyoruz ama paradan daha değerli bir ödeme yapıyoruz. Geleceğin başkanlarının, bürokratlarının, şirket yöneticilerinin verileri toplanıyor. En geç önümüzdeki 10 seneye, şantaja konu olabilecek hiçbir şeyi olmayan insanın kalmayacağını düşünüyorum. Çok fazla büyümeyi düşünmüyorsanız, 3. tarafın bu verileri hacklemesi dışında endişelenecek bir şey yok demektir.
GusFring tarafından 14/Şub/18 16:08 tarihinde düzenlenmiştir -
3-4 gündür şahit olduğum bir şey, birisi bana gittigidiyor üzerinden bir link gönderdi "Çatal bıçak seti" ve bilinen bir marka değildi. Daha sonra Facebook reklamlarında bu çatal bıçak setinin reklemları ile karşılaştım.
Bugün de birisi isimtescil firmasının sunucu işinde nasıl olduğunu sordu whatsapptan. Sonra Adsense reklamlarında İsimtescil'in sunucu, cloud reklamlarını gördüm.
Belki algıda seçicilik diyeceksiniz fakat maalesef reklam ağı için kullanıldığına şahit oluyorum.
-
ontedi bunu yazdı
3-4 gündür şahit olduğum bir şey, birisi bana gittigidiyor üzerinden bir link gönderdi "Çatal bıçak seti" ve bilinen bir marka değildi. Daha sonra Facebook reklamlarında bu çatal bıçak setinin reklemları ile karşılaştım.
Bugün de birisi isimtescil firmasının sunucu işinde nasıl olduğunu sordu whatsapptan. Sonra Adsense reklamlarında İsimtescil'in sunucu, cloud reklamlarını gördüm.
Belki algıda seçicilik diyeceksiniz fakat maalesef reklam ağı için kullanıldığına şahit oluyorum.
Adamla seni senden daha iyi tanıyor
-
Vardı böyle bi konu sanki
-
ontedi bunu yazdı
Google remarketing olmasın sakon o :)
-
saposcol bunu yazdıontedi bunu yazdı
Google remarketing olmasın sakon o :)
Google marketing'de en çok sıkıntı yaşadığım şey, incelediğim bir ürünü aldığımı düzgün bir şekilde takip etmemesi. Takip ettiğinin farkındayım ancak siparişini verdiğim ürün hakkında reklam göstermesi bunaltıyor. Örneğin bir çatal bıçak seti inceledin, hatta uygun fiyatlı buldun siparişte verdin, orada bırak işte artık bana çatal bıçak göstermeyi. Eğer eline başka bir veri vermezsen o çatal bıçak setinden onlarca alsan da reklamı kesmemesi.
-
Böyle bir konu vardı. Hatta bende deneme yapmıştım. Telefonun yanında ekran kartı ile ilgili konuşunca alakalı reklamlar çıkmıştı. Uygulamalar hem yazışmaları hemde telefon beklemedeyken konuşulanları algılıyor ve reklam olarak karşımıza çıkıyor
-
Google Drive 15 gb verince iyi, izleyince ouuuuvvv
:)))
SkynetX tarafından 14/Şub/18 21:10 tarihinde düzenlenmiştir -
reklam ağı için kullanılması sürpriz değil zaten bunu ispatlayan developerlar var. textleri geçtim size çok enteresan bir örnek vereyim benim burnum biraz eğri. geçen telefon için stand yapmıştım şarj olması için. yüzüme bakıyordu telefonun kamerası o sırada bilgisayarda film izledim. film bitti elime aldım telefonu kulak burun boğaz doktorları reklamları çkıp durmuştu hiç unutmam. reklamı facebookta gördüm ekleyeyim dedim. facebook mobil uygulamasında.