folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Wifi Access Point Ve Repeater Cihazları Hk.

Wifi Access Point Ve Repeater Cihazları Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar

Evimin salonunda çeken konu Komşudankırdığım 2-3 tane wirelles Bağlantı var fakat bu bağlantılar benim odamda sinyal çok Zayıf olduğundan çekmiyor ekstra wirelles adaptörümü kabloyla uzatıyorum vs 

şimdi bu prize takılan ap wifi Repeater cihazları sayesinde tek diş çeken Bağlantıları filan yükseltip net çekmesini sağlıyormuşuz 

ben bu cihazdan alsam şifresini kırdığım bağlantıların modemlerine erişemiyorum modemlerden herhangi bir erişim yapmam gerekir mi tanıtmam ayar gibi 

bu cihazlarda bunlar gereklimi bunlar gerekliyse bağlayamam elimde sadece Bağlantı adları ve şifreler var 

kullanan bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

repeater a sadece ağı ve şifresini giriyorsun o kadar ama tekrarlamak istediğin ağın özellikleri repeater tarafından desteklenmiyorsa işe yaramaz. Mesele repeater WPA2 şifreleme desteklemiyordur. Olmaz. 

Bende de repeater var.  Zaman zaman sorun yaşıyorum. Kuruyorum bir süre sonra ağa bağlanan pc ya da telefon ip almıyor. Bu sefer repeaterı kapatmam gerekiyor asıl modeme bağlanabilmek için. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bazı önerilerde bulunmuştu. Ağ yayın kanalını mesala 11 . kanala sabitleyin. WPS si kapatın. Şifreleme türü olarak wpa seçin ayrıca repater modem sinyalini en az yüzde otuz almalı gibi ...

Tek diş çeken yerde çok verim alacağını sanmıyorum. Denemeden anlayamazsın ama benim görüşüm olumsuz :)

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Tek dişi rahat 4 e çıkardığına dair rivayetler var 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

http://www.n11.com/dark-wrt-150-150mbit-80211n-wifi-4-port-ethernet-kablosuz-router-P14596378

http://www.n11.com/dark-rangemax-wrt302-80211n-wifi-300mbit-kablosuz-access-point-P22553026

Hocam bunlardan birini alıyor ve keyfine bakıyorsun. Teknobiyotik Sağlamdır. 2 üründe elimde var. Alttaki daha verimli çalışıyor. Taşıyıcı WISP modunda çalıştırırsın hiçbir sorun yaşamazsın. Fiyat konusunda sıkıntın yoksa kesinlikle alttaki ürünü tercih et. 

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

CACHE hocam yularıda yazdığımı tamamen okudun değilmi modemlere erişimim yok yinede olur değilmi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

CACHE hocam yularıda yazdığımı tamamen okudun değilmi modemlere erişimim yok yinede olur değilmi

Modemin şifresini biliyorsan sorun yok hocam. web, wpa, wpa2 hiç farketmez işini görür. ilk attığım cihazın ayarları daha iyidir fakat biraz yavaşlatabilir. diğeride performanstan yöne iyi fakat ayarları sıkıntılı. Bütcene uygun birini alman yeterli. 

Default wifi şifresi 12345678'dir. Bağlanıp modemin arattırıp, şifresini girersin. Daha sonra kendin evde nasıl yaymak istersen o şekilde yayarsın, kolay gelsin :)

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

@SerDaR hocam bu wifi nasıl yapıosun kırmayı program faan mı yoksa ayrı bir ugras gerektiri mi bizim komşuların alayı çakal wpa2 :D onların çözümü varmı 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

@SerDaR hocam bu wifi nasıl yapıosun kırmayı program faan mı yoksa ayrı bir ugras gerektiri mi bizim komşuların alayı çakal wpa2 :D onların çözümü varmı 

default wps pin ler üzerinden deneyerek kırıyorum hocam forumda bununla ilgili konu açmıştı biri hocam 

yada wep şifrelemesi olanlar rahat kırılabiliyor 

@cache yok işte modeme erişimim modem şifreleri default değil değil değiştirmişler girmiyor 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

hocam TR'de alfa,ubiquiti ve mikrotik dışında sağlam cihaz yok gerisi çöp.

ubiquiti ve mikrotik pahalı alfa daha ucuz bunlara göre.

Hocam sana hem alıcı hem verici modunca çalışacak bir cihaz lazım, eğer sadece pcden nete takılacaksan alfa awus 036h fazlası ile işini görür.Ha yok cepdende takılıcam dersen mesafeyi bilmiyorum ancak.

50 metre için: zycell 2 çıbıklı router modem işini görür.

50 metreden fazla ise yapman gereken bir tane alfa n2s al ve evdeki modemine bağla.

Yapamadığın konuda pm at yardımcı olurum.

wireslessdestek.com dan ihtiyacın olan ürünleri temin edebilirsin, firma sahibi Tahla bey'e selamımı söylersen sana kurulumda ve cihaz fiyatları konusunda yardımcı olur.

Wirelessdestek alfa'nın tr'de distrbtdr.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    @cache yok işte modeme erişimim modem şifreleri default değil değil değiştirmişler girmiyor 

hocam modem arayüzüne girip napcaksın ki ?

wifi repeaterın çalışma mantığı aslında wps tuşu ile eşitleyip çalıştırmak

wps tuşuna erişme imkanın yoksa

modemin adıyla şifresini arayüzünden giriyosun wifi repeater cihaza 

o modemden gelen neti direk dağıtıyor olay bu kadar.

bende zyxel wap3205 v2 var

aynen anlattığım şekilde kullanıyorum.

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hocalar kıssadan hisse kırdığım wifi ı dağıtacağım evin içinde odanın birinden çekiyor diğerinde çekmiyor bunu çözmek için 

modem arayüzüne ve modeme ulaşma imkanım yok bildiğim sadece wifi şifreleri 

yinede mümkünmü bu dediğim olay 

Toplam Hit: 3895 Toplam Mesaj: 23
wifi access point repeater wireless