Wifi-Android-Dokunmatik-3.2
-
kotayı 500 çıkarmazsam adam gibi telefon alamaycağım gibi. :)
-
hacı al sony ericson k750i taş tan daha saglam telefon 5. yılıma gırdım balkondan attıgım oldu yınede banamısın demıyor artık ara sıra tıtresımı gıdıyor ama ozmanda duvara vurunca gerı gelıyor :D
-
rushOut bunu yazdı:
-----------------------------
hacı al sony ericson k750i taş tan daha saglam telefon 5. yılıma gırdım balkondan attıgım oldu yınede banamısın demıyor artık ara sıra tıtresımı gıdıyor ama ozmanda duvara vurunca gerı gelıyor :D
-----------------------------bende çok sony ericssonu sevemezsin :) gel görki fiyat /performans olarak orta değer bi telefon bulamadım kafama yatkın. mecbur Lg ve samsunga bakmaya başladık bakalım.
-
HTC Tattoo var 500 e :D
-
androidlerin hepsinde güncelleme yapılmıyormu bu htc 1.6 imiş 2.2 olmuyormu güncelleme ?
-
cahilliğime verin de bişey sorucam bu androidli telefonun ne farki var onu bilmiyorum bi aydinlatirsaniz sevinirim.
yani konuşunca kontör gitmiyor falanmi :P :D
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------cahilliğime verin de bişey sorucam bu androidli telefonun ne farki var onu bilmiyorum bi aydinlatirsaniz sevinirim.
Araştır araştırda baban gibi , teknoloji cahili olma -
JackDaniels bunu yazdı:
antivirus bunu yazdı:
cahilliğime verin de bişey sorucam bu androidli telefonun ne farki var onu bilmiyorum bi aydinlatirsaniz sevinirim.
Araştır araştırda baban gibi , teknoloji cahili olma
-----------------------------tamam
-
devir android devri :)
-
android hariç diğer özelliklerin olduğu telefon var ama bu android yüzünden fark artıyor bütçe açık verecek :S