Win 7 - Win 8.1 ? Performans Olarak
-
Ben uzun süre 8.1 kullandım sonra 7 ye geçtim direk bu ne dedim. Yavaşlıktan ölüyor hocam sen 8.1de kal ama arada güncelleme yapıp tekrar kms ile crackle öyle kullan. Veya googledan araştır crack yaması için gelen güncelleştirmelerin kodları oluyor, güncellerken onların tikini kaldırırsın olur biter.
Kısaca 4ever 8.1
-
hocam farklı isolarla format at, senin kullandığın iso da sıkıntı vardır.win 7 den 8.1 e geçtim istemeden ama sonradan iyiki geçmişim dedim
-
5400rpm disk kullananlara Win8 önermiyorum, en azından search index servisini tamamen kapatmadan gayet kastığını gözümle gördüm.
win8 için ucuz da olsa bir ssd alın, upgrade zamanı..
-
Ben Windows 8.1'in hergün ırzına geçmeme rağmen senin gibi sorunlar yaşamıyorum.
Bütün testlerde Windows 7'den performans olarak daha hızlı olduğu kanıtlanmış bir sistem Windows 8.
Ama sisteme sonradan kurulan paket programların oluşturduğu hata ve kararsızlıklar ne 7'ye ne de 8'e mal edilmeli.
Ayrıca güncellemeler hayati önemdedir.Yüklenen güncellemenin sistemi yavaşlattığı şehir efsanesidir.
-
noname bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdıbanneduser bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Güncellemeleri ve yine driver güncellemelerini çakıyormusun düzenli,
yok hocam ilaçlısını kullandığımdan hepsi kapatmıştım
İlaçlı olsun 8.1 olsun 64 bit olsun kesinlikle güncellemeleri çakmalısın iyileştiren yamalar oluyor içinde, kısacası update çakacaksın üstat,
defalarca format ve update'lerle çözemediğim şekilde "%100 disk kullanımı" sıkıntısı ve o sebeple aşırı kasma problemi yaşıyorum.
Kafasına estikçe %100 disk kullanımına çıkıyor, veri yazma okuma hızı çok düşük ama nesini kullanıyor diskin bilmiyorum.
Özellikle bilgisayar reboottan sonra veya ilk açılışta yapıyor. Sırf bu sebepten 10 günde bir kapatıyorum.
Zaman zman da kullanım esnasında..
Formattan sonra gelen antivirüsü silip rebootladığımda bile sorun devam..
İnternetten baktım yaşayan çok ama çözüme rastlayamadım ve burdada konu açmıştım
işlemci i7 ram 12gb disk ne yazıkki 5400rpm ve ssd değil ama yine de bu kadar kasması mümkün değil
ve evet win 8.1 64bit....
%100 kullanım bendede sıkıntı
-
An itibariyle tahribat kullanıcılarının win7 - win8 kullanıcı sayısı oranları;
win7 : %60
win8: %40
Sizin için belirleyici midir bilemem. Oranlar böyle.
-
Mx0TBT bunu yazdınoname bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdıbanneduser bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
İlaçlı olsun 8.1 olsun 64 bit olsun kesinlikle güncellemeleri çakmalısın iyileştiren yamalar oluyor içinde, kısacası update çakacaksın üstat,
defalarca format ve update'lerle çözemediğim şekilde "%100 disk kullanımı" sıkıntısı ve o sebeple aşırı kasma problemi yaşıyorum.
Kafasına estikçe %100 disk kullanımına çıkıyor, veri yazma okuma hızı çok düşük ama nesini kullanıyor diskin bilmiyorum.
Özellikle bilgisayar reboottan sonra veya ilk açılışta yapıyor. Sırf bu sebepten 10 günde bir kapatıyorum.
İnternetten baktım yaşayan çok ama çözüme rastlayamadım ve burdada konu açmıştım
işlemci i7 ram 12gb disk ne yazıkki 5400rpm ve ssd değil ama yine de bu kadar kasması mümkün değil
zamunda.net ten bunu indirdim ve kurdum en ufak sorun yaşamadım,tüm update leri yaptım ve tüm driverlerida driver navigator ile kurdum.
Jubei tarafından 11/Tem/14 00:09 tarihinde düzenlenmiştir
Dediğim gibi en ufak sorun yaşamadım bence sizde deneyin.
Windows 8.1 AIO 20in1 x64 Pre-Activated -
Jubei bunu yazdıMx0TBT bunu yazdınoname bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdıbanneduser bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
zamunda.net ten bunu indirdim ve kurdum en ufak sorun yaşamadım,tüm update leri yaptım ve tüm driverlerida driver navigator ile kurdum.
Dediğim gibi en ufak sorun yaşamadım bence sizde deneyin.
Windows 8.1 AIO 20in1 x64 Pre-ActivatedBen de zamundadan indirdim gecenlerde update'ten sonra acilmiyordu , sonra daftin paylastigi surumu yukledim su anda gayet iyi calisiyor. O zamundadaki surume guvenme pek :) forever daft!!!
-
Windows 8 ile bir ben problem yaşıyorum galiba. 2 defa göçtü. Yeniden başlata başlata bir hal oldu. Ram kullanımıda gereğinden fazla gibi geldi. Ama açılış - kapanış ve dosya kopyalama hızı diğerlerinden daha iyi.
-
yaklasik 1 yildir kullaniyorum herhangi bir sorun yasamadim 8.x de.
performans olarak cok iyi ama cogu zaman 100% disk kullanimi veriyor.