Win 7 Den Xp Ye..
-
merabalar arkadaşlar.. benm bu win 7 den çektiğimi kimse çekmemiştir. kapanırken sorunlar virüs bulaştı silemiyorum flan zaten xp ye geçmeye niyetim vardı..bu 1 aylığına xp ye geçip sonrda pardusa geçecem.
neyse arkadaşlar ben xp y geçecem ama elimde hiç bir şey yok.ne driver cd si ne de xp cd si.
bunları kendim yaratabilirmiyim.daha sonra yapılan işlemler neler.. şu anda internet hızım çok iyi bunu bugün bitireyim diyorum..yardımlarınızı beklyrm arkadşlar :((
-
Attan inip eşşeğe binmek bu olsa gerek,
-
win7 e bualan virüs xp yede bulaşır :D senin sorunun o kullanmayı bilmiyorsan deep freeze kur
-
Hocam driver Cd'sine gerek yok Anakart modelinden Driverları bulursun.
İnternette Xp Sp3 indir temizinden yeter.
-
bu arada driver sorunu için önerebileceğim bi dvd war otomatik kuruyor hertürlü driverı tanır driver pack solition kullanımı basit zaten
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------O vista için.. bu arkadaş attan inip yürüyerek gidecek
-
evet ona da bulaşır ama kökten çıkayım 7 den çok zorlandım ben şahsen :) xp service pack 3 ü indirdim hocm hemen bunu kurarım da bu tasarım gibi değil mi yani tam anlamıyla xp ye mi geçmiş olunuyo bunu kurunca.. yani formatlanıp geçiyormuyum xp ye ? anakarttan driver bulma olayı nasıl oalcak :(
-
driver genius programını indir kur kardeşim bütün güncel driverleri tanıtırsın indirir o kendi bulur otomotik.
-
CyberAngel bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------O vista için.. bu arkadaş attan inip yürüyerek gidecek
-----------------------------vistamı oda ne :)
windows 7 aslında iyidir ya hem windows 8 gelecek az kaldı tabi en iyi kullanabildiğimiz sistem xp :P
DriverBackup programları var indirip sistemdeki driverları çekebilirsin veya anakarttın filan modelini yaz bulmana yardımcı oluruz
-
:P Direk pardusa gec rahat et
-
win7 kullanamadıktan sonra pardusu nasıl kullanacaksın hocam merak ediyorum, linux tabanına geçeceksin bide, win 7 de UI in kralı var kullanamıyorum diyorsun pardusta napacan ?