Win 7 Outlook Sorunu
-
mrb benim sorunum şu;
şimdi ofiste iki pc var biri yeni alındı ( Win 7 )
diğeri şuan kullandığım pc ben bundaki outlook hesabımı diğerine kurdum .. bundaki outlook express diğerindeki (win 7 ) outlook 2003
şimdi bu outlook'u kurdum ama geçmişteki mailler giden / gelen onlar diğerinde kaldı onlarıda aldım ama diğerine yapıştıramadım çünkü yapıştırıcagım yeri bilmiorum bazı arkadaşlar saolsun yardımcı olmaya çalıştılar ama onlarınkinde görünen menüler bende yok .. nasıl yapabilirim bi yol gösterirmisiniz .. yoksa sinirden çatlıcam :/araçlar / secenekler menüsünde olanların fotosunu çektim
-
ver al diye bi seçenek olması lazım. bütün menülere bi göz at bakalım..
-
destanition bunu yazdı:
-----------------------------
ver al diye bi seçenek olması lazım. bütün menülere bi göz at bakalım..
-----------------------------evet var 5. fotoda güvenlik menüsünde var ama nasıl yapılıcagını bilmiorum ... ya yapan kimse yokmu ..bu nası bişi ya win 7 ye uyuz oldum.. nette bile anlatımları yok :/
-
şöyle de olabilir
sürüm farkı olabilir. mesela office 2007 deki excel belgeleri xlsx 2003 deki ise xls dir. 2007 dosyası 2003 de açılmaz. burada da sürüm farkı var ise bir önceki yedeklerin işe yaramayabilir.
-
diğeri outlook express ben onları outlook 2003 e atmak istiyorum .. eger dediğin gibi olsa bendekide 2003 arkadaştakide 2003 ama onda araçlar menüsüne tıklayınca hesap ayarları görünüo bende yok bende onu bulamadıgımdan yapamıorum .. onun işlevini gören bi menü vardır heralde ama onuda ben bilmiorum ..
-
aslında araçlar seçenekler dememen gerek
direk dosya - al ver seçeneklerinden bir önceki yedeklerini alacaksın o koyalayacak bu kadar
daha önce ben de böyle yapmıştım.
araçlar - seçenekler dersen kafan karışır. sol üst taraftan dosya seçeneğinden yapacaksın. kolay gelsin.
-
onu da denedim olmadı aldıgım dosyalar klasörde görünmüyo :/
-
berraa bunu yazdı:
-----------------------------
onu da denedim olmadı aldıgım dosyalar klasörde görünmüyo :/
-----------------------------o zaman senin outlook sürümü yeni olduğu içindir.
eski pc de 2003 demiştin. uzantıları farklı. yapcak bişey yok. :(
-
destanition bunu yazdı:
-----------------------------o zaman senin outlook sürümü yeni olduğu içindir.
eski pc de 2003 demiştin. uzantıları farklı. yapcak bişey yok. :(
-----------------------------yok yok eski pc deki express yeni pc 2003
-
ilk önce expressden 2003e aktar eski bilgisayarında
daha sonra maillerin oldugu klasörü kopyala Win7 bilgisayarında C: içine Mailbox adında bir klasör oluştur.
Daha sonra Outlooku aç Dosya sekmesinde Veri Dosyası yönetimden ekliyeceksin mailbox klasöründeki Outlook.pst dosyasını
-
thunderbird kullanmayı denedin mi. belki işe yarar.
outlook tarzı programlar kullanmadığım için bilmiyorum.