Win 8 Den Win7 Ye Geri Dönmelimi Acaba

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bir leptop aldım içinde win8 yüklü. win7 yi ilk kullanan kişilerdenim. ozaman şunu söylemiştim daha iyi bir işletim sistemini kendileri bile yapamaz. (tabi bu benim yorumum) kullanışlı kararlı şık uyumlu vs.vs.

win8 le bu leptop sayesinde tanışmış oldum. Dokunmatik bir bilgisayarda süper olur. Fakat dokunmatik ekranı olmayan bilgisayarlarda bildiğin çile.

şimdi diyorumki hdd ye bir fdisk atim sonra bir güzel kafama göre diski böleyim parçalayayım win7 kurayım.tabi bunu yapınca lisans filan kalmayacak. bilgisayarın yanında cd yok altında win8 logolu birşey var fakat ürün key yok. lisans çokmu önemli değil aslında. siz ne dersiniz. şurası güzel kullan diyen varmı. yada yok hacı denedim ama olmadı döndüm win7 ye diyenler. fikirlerinizi bekliyorum.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

win8'i kullandım, hiç beğenmedim yine döndüm win7'ye. bilgisayarı açınca masaüstü gelecek arkadaş. işlemlerimi masaüstünde yapmaya alıştım, win8 çok acayip geldi.

AlbayHardal tarafından 07/Şub/13 10:36 tarihinde düzenlenmiştir

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=attan+inip+e%C5%9Fe%C4%9Fe+binmek

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

Tro

Bu serinın bozuldugu kanaatindeyim.

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek

win7 den sonra tamamen bir hayl kırıklığı diyorum..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

dönmene gerek  yok. ben de ilk başlarda win7 daha iyi diye düşünüyordum sonra anladım win8 süper.açılış kapanış ve sistem çok hızlı.win7 den daha stabil.rutin işlemler geliştirilmiş.kopyalama taşıma geliştirilmiş.kısaca yeni hızlı ve gelişmişi varken eskiye dönmek iyi olmaz.

başlat menüsü yüzünden de eskiye dönülmez.birkaç program var başlat menüsünü aynen getiriyor gayet te kullanışlı.eski programlar için de eskiye dönülmez.hadi olmadı sanal makine kurarsınız.win8 gayet güzel...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Arkadaş win7 nin neresi güzel ya, klasik windows sürümlerinden güzel diye güzel mi oluyor sistem. Burada kapanması bile 20 saniye süren,önemli uygulama olan explorer'ı bile bug dolu, resim çizme programı berbat olan sistemden bahsediyoruz. Galiba siz hiç linux türü bir şey kullanmadınız?

Windows u sadece uygulamaları ve oyunları için kullanıyorum. Zaten bunları da kullanmayan insanlar linux,mac os kullanıyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mstfckmk58
    mstfckmk58's avatar
    Erkek

bir süre win8 kullan sonra win7 yüklü bir bilgisayar kullan aradaki farkı görüp dönmek istemeyeceksin. başlat menüsü sıkıntın varsa da startisback isimli programı indir ve win7 yi unut derim ben :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

windows 8 kullan bence en azından bi şans ver yani 2 ay kadar kullan sonra istemezsen sil, ben kullanıyorum memnunum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

bence kendinizi windows 8'e alıştırmak için zaman vermediğinizden olsa gerek. yada daha windows 8'un muhteşem özelliklerini keşfetmedim varsayıyorum. Şahsen oturup eni konu hesaplamadım windows 7 ye oranla windows 8 ile 2 kat daha seri olduğuma inanıyorum (bilgisayarın performansından bahsetmiyorum) ki zaten bilgisayar performansına gelincede windows 7 ye naranla çok daha hızlı :)

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Allah aşkına win7 ye döneceksin ne değişecek ? 

Win8 de olmayan win7 de olan ne var?   Win8 zaten win7 nin güncellenmiş hali neyi yapamıyorsun ne sorun çıkartıyor

masa üstünde dokunmatik ekran ile ne yapacaksın ?  Start menüsü sorunsa bir program kurmana bakar. Şok abartıyorsunuz metroyu 

start8 vb. birşey kur yok olsun.  Win8 e kötü demek zaten win7 de kötüydü demek ile aynı.

Arkadaşlara soruyorum bana mantıklı bir açıkalaması yapsınlar neyi beğenmediniz? 

Windows 7 açıldıgında masa üstü.

3d-windows-7-the.jpg%20%281024×640%29

Windows 8 açıldığında masa üstü.

549a717866774fdf.jpg%20%281365×767%29

PanxeR tarafından 07/Şub/13 15:16 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4359 Toplam Mesaj: 12