Win 8.1 Kullanmayın Kullandırtmayın
-
xp yi masa üstünde kullandıktan sonra sırasıyla vistalı hp, 7li dell, 8li lenovo aldım ama 8 hariç hiçbirinde aldığım ilk gün kıtlenip format atmak zorunda kalmamıştım, hele hele hiç bir sistem açılmamazlık etmemişti. İlk aldığım günden beri her yanı sorun sağ menu bazen açılmıyor cozum restart, kilit ekranı donuyor çozum basılı tut kapat , kapanamama sorunu vs vs kısaca sorunsuz bir gün olmadı 8 le artık windenmidir lenovodanmıdır bilmiyorum ama lanet ettirdi bana en sonunda bu sistem,
-
İlk betasından beri Win8 kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım, şimdiye kadarki en iyi Windows budur, yıl oldu zaten bu kanıtlanalı, 8.1 ile de iyice güzelleşti.
Yaşadığın sorunun OS kaynaklı olmadığını düşünüyorum dostum, en azından çözümün yanlış, format atarak kendin silmişsin tüm datanı, bu tamamen senin seçimin. Sistem duruyor olsa loglardan falan bakar sebebini öğrenirdik, driver problemi mi virus mu her neyse.
Gerçi olan olmuş ama meraktan soruyorum Pcnin marka/modeli nedir?
-
ben de sana şunu söyliyim
laptopu arkadaşa emanet edip 5 dk'lığına aşağı sigara içmeye indim
döndüğümde arkadaş şifrenin ne olduğunu, bilgisayarı açamadığını söyledi
kapağı açtım, bilgisayar açıktı, şifreyi girdim
hoş geldiniz yazısı çıktı ve dondu, 10 saniye falan bekledim
tepki vermeyince her türk gibi kapatıp yeniden açtığımda HDD uçmuştu :)
bu anlattığım sistem çoğumuzun çok sevdiği Win7 :)
edit: HDD uçmuştu derken, bildiğin uçtu, bir daha kullanılmamak üzere :)
YekteranBaymedir tarafından 21/May/14 19:50 tarihinde düzenlenmiştir -
u235 bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Yaklaşık 3-4 aydır 8.1 kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım.
Aynen.Çokda beğendim.
her ikisinede aynen
-
format atmadım geri yükleme yaptı tek çozum olarak bu kaldı oda formatın aynısı sadece dataları tutuyor
marka lenovo i5 li bir laptop daha yeni sayılır
bu arada üzerine uzunca dussem elbet açardım ama pc nin o an açılması gerekiyordu :)
-
Aynı mantıkla bilgisayarda kullanmamamız gerekiyor.
-
hipokondriyak bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Win8.2 de sadelik adına mouse cursoru da kaldırıp sistemi 2 renge indireceklermiş o zaman daha çok beğenirsiniz :P
mause u gotumuze mı sokucaz sonra ?
Senin bedenin senin kararın :D
-
hazir konu acilmisken soruyum
8.1 de masaüstünde bazen herhangibi bir dosyayi kapatdiktan sonra 7-8 saniye gibi desktop donuyo varmi ayni sorunu yasayan ?
win 8.1 ve driverlerin tümü güncel.
-
Adamlar 8.1 ile 10 numara 5 yıldız işletim sistemi yaptılar, ilk çıktığı günden beri kullanıyorum hiç bir sorun yok bu kadar,
-
HolyOne bunu yazdı
Win8.2 de sadelik adına mouse cursoru da kaldırıp sistemi 2 renge indireceklermiş o zaman daha çok beğenirsiniz :P
Adamlar iyiki bir başlat menüsünü kaldırdılar hocam.Bitmedi şu 8 düşmanlığın :)