Win 98

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    eskı bır efsane :) 10 yıl olmus! Gecen gun lazım oldu bulamadım belkı bırıne lazım olur dıye kendı uyelıgınle bır torrent paylasıyorum :) hurda makine tanıdığı olan arkadaşlarınız varsa gerekiyor.
    ayrıca içinde başlangıçta kullanılabilecek fdisk diye disk yönetim programı var.ki sadece fat 32 desteklemesine rağmen hdd sıfırlamada işe çok yarıyor.
    not:
    -yeni sürüm donanımların bazıları çalışmıyor.
    -usb aygıtlarda soruna neden olabiliyor.
    -60 gb dan büyük hddleri kullanamıyorsunuz.
    -2 gb dan büyük tek parça dosya yaratamıyorsunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

hayyyt be. ilk bilgisayarımı aldığımda 98 yeni çıkmıştı. ilk sürümünü kullanıyodum. tv kanalları izle... filan

ulan 10 sene geçmiş. nerden nereyeeee

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

abi harbiden ya benimde ilk bilgisayarımdda win 95 yüklüydü gülüyorum kendime be sonradan 98 yükledim

ayrıca 2 gb o zamanlar için ve bir dosya için çok fazla çünkü

benim bilgisayarın o zamanlar 3 gigabyt hard disci vardı:D

32mb ram 32 mb ekran kartı oda ramdan çalıyo:D

o aleti nasıl bozduumu hatırladım şimdi aletin arkasını kurcalıyodum

power supplydeki 230 volt'u  130'volta düşürmüştüm aletten bi duman çıktı pat diye bi ses

gidiş o gidiş...

ama ne yusuflanmıştım ha özledim şimdi o bilgisayarı hard discini hala saklıyorum şu anda elimde seagatenin 3 gblik disci ne günlerdi ulan ahhhh!!! 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    ben dos'un versiyonlarından sonra win3.1 e win yazarak geçiş yaptığımm günki heyecanı hiç bir zaman unutamam :F

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Siz bu hdd sıfırlama dediğiniz şeyi ne sanıyosunuz bi anlayabilsem?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    rene baba senin yazdigin mesajlardan sonra pek yazilmiyo farkindamisin millet hafiften tirsiyo sanirsam.

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    st_anger_07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    rene baba senin yazdigin mesajlardan sonra pek yazilmiyo farkindamisin millet hafiften tirsiyo sanirsam.
    -----------------------------
    Yok Canım sana öyle gelmiştir, Ben daha az evvel yazdım ardı sıra mesaj, :) Bu arada Harddisk Sıfırlama dedikleri sanırım Fdisk ile Tüm partitionları silmek olabilir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    abi hdd sıfırlama.. dedıklerı olay.) recovery.) vs programlarla.. ne kadar format atılırsa atılsın silinmiyor sanırsam.) geri getırmesıde cok kolay.) ikinci el hdd aldıqımda.) adamın ne var yok .) gırdıqı sıtelere kadar cıkarmıstım: hdd kazımak ıcın.) max blast adlı programı kullanabılırsınız.. cd ye cekıp acılısta boot ediniz.. .) bu arada 320 gb hdd dısk 2 gün sürdü... haberiniz olsun.) (:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    2günmü ben10dk cd yazim dedim burasi bodrum elektirikler şak diye gidiyor gitti elektirk :D yazıcı çöpe
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

win98 en çok hata veren işletim sistemi :) bu işletim sistemi hata verdikçe çok çıldıranlar vardı :)

Toplam Hit: 3566 Toplam Mesaj: 14