Win 98
-
eskı bır efsane :) 10 yıl olmus! Gecen gun lazım oldu bulamadım belkı bırıne lazım olur dıye kendı uyelıgınle bır torrent paylasıyorum :) hurda makine tanıdığı olan arkadaşlarınız varsa gerekiyor.
ayrıca içinde başlangıçta kullanılabilecek fdisk diye disk yönetim programı var.ki sadece fat 32 desteklemesine rağmen hdd sıfırlamada işe çok yarıyor.
not:
-yeni sürüm donanımların bazıları çalışmıyor.
-usb aygıtlarda soruna neden olabiliyor.
-60 gb dan büyük hddleri kullanamıyorsunuz.
-2 gb dan büyük tek parça dosya yaratamıyorsunuz. -
Link diyeceksınız :) unutmusum
-
hayyyt be. ilk bilgisayarımı aldığımda 98 yeni çıkmıştı. ilk sürümünü kullanıyodum. tv kanalları izle... filan
ulan 10 sene geçmiş. nerden nereyeeee
-
abi harbiden ya benimde ilk bilgisayarımdda win 95 yüklüydü gülüyorum kendime be sonradan 98 yükledim
ayrıca 2 gb o zamanlar için ve bir dosya için çok fazla çünkü
benim bilgisayarın o zamanlar 3 gigabyt hard disci vardı:D
32mb ram 32 mb ekran kartı oda ramdan çalıyo:D
o aleti nasıl bozduumu hatırladım şimdi aletin arkasını kurcalıyodum
power supplydeki 230 volt'u 130'volta düşürmüştüm aletten bi duman çıktı pat diye bi ses
gidiş o gidiş...
ama ne yusuflanmıştım ha özledim şimdi o bilgisayarı hard discini hala saklıyorum şu anda elimde seagatenin 3 gblik disci ne günlerdi ulan ahhhh!!!
-
ben dos'un versiyonlarından sonra win3.1 e win yazarak geçiş yaptığımm günki heyecanı hiç bir zaman unutamam :F
-
Siz bu hdd sıfırlama dediğiniz şeyi ne sanıyosunuz bi anlayabilsem?
-
rene baba senin yazdigin mesajlardan sonra pek yazilmiyo farkindamisin millet hafiften tirsiyo sanirsam.
-
st_anger_07 bunu yazdı:
-----------------------------
rene baba senin yazdigin mesajlardan sonra pek yazilmiyo farkindamisin millet hafiften tirsiyo sanirsam.
-----------------------------
Yok Canım sana öyle gelmiştir, Ben daha az evvel yazdım ardı sıra mesaj, :) Bu arada Harddisk Sıfırlama dedikleri sanırım Fdisk ile Tüm partitionları silmek olabilir. -
abi hdd sıfırlama.. dedıklerı olay.) recovery.) vs programlarla.. ne kadar format atılırsa atılsın silinmiyor sanırsam.) geri getırmesıde cok kolay.) ikinci el hdd aldıqımda.) adamın ne var yok .) gırdıqı sıtelere kadar cıkarmıstım: hdd kazımak ıcın.) max blast adlı programı kullanabılırsınız.. cd ye cekıp acılısta boot ediniz.. .) bu arada 320 gb hdd dısk 2 gün sürdü... haberiniz olsun.) (:
-
2günmü ben10dk cd yazim dedim burasi bodrum elektirikler şak diye gidiyor gitti elektirk :D yazıcı çöpe
-
win98 en çok hata veren işletim sistemi :) bu işletim sistemi hata verdikçe çok çıldıranlar vardı :)