Win Sunucudan Anlayanlar Baksın Hele
-
şimdi bi win vps aldım ama şöyle saçma bir problemim var hotfileye giriş yapıyorum ok
sonra hotfile linkini kopyalayınca veya hotfile linkine tıklayınca cokiee yi unutuyor hiç giriş yapılmamış gibi oluyor ama rapidde böyle sorun yok 20mb/sn ile canavar gibi asılıyo :)
win ser 2003 işletim sistemi firmanında başına ilkkez gelmiş nette baktım bi kavurun başına gelmiş birde a.q loto alsam bukadar tutmaz fikri olan?
-
yedeklerini alıp vps'e format attırmak bir çözüm olabilir.. bu konuda daha fazla destek vermezler. ya da böyle kullanmaya devam ediceksin.
aslında bir download manager kullanmak daha iyi bir çözüm olabilir.
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
yedeklerini alıp vps'e format attırmak bir çözüm olabilir.. bu konuda daha fazla destek vermezler. ya da böyle kullanmaya devam ediceksin.
aslında bir download manager kullanmak daha iyi bir çözüm olabilir.
-----------------------------yemiyo vekil sunucu girdim bilgileri yine yemiyo
kullanamadımki yeni kuruldu zaten
-
firefox kur
-
daha iyisi jdownloader kur içine java desteği sunuyorsa sunucun... o hiç unutmaz şifreleri vs... süper iş yapar üstelik hotfile rapid vs vs
piyasada ne kadar adam akıllı download sitesi var hepsini bilir jdownloader
-
Genki bunu yazdı:
firefox kur
----------------------------- -
MaviEkran bunu yazdı:
Genki bunu yazdı:
firefox kur
-----------------------------yav arkadaşlarım canım benim ff crome v.s fayda etmiyo denedim
idm de vekil sunucu girdim yine yemiyo diyom la :)
sanırım ip blooğu banlı :D upload yapıyo download yapmıyo :)
-
vps icin ozel dl programlari var onlarla dosya cekecen
-
hackworm bunu yazdı:
vps icin ozel dl programlari var onlarla dosya cekecen
-----------------------------ismi ne o dll programların :)
-
ip adresinin banlı olup olmaması mail göndermekle alakalıdır. download yapmakla alakası olmaz ki..
ilginç bi durum yalnız.. hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. ayrıca yeni kurulsa bile bazen sorun olabiliyor.
-
nerden aldın vpsyi hotfile yüksek hızda download yapılan ip bloklarını banlıyor muhtemelen sende o blokdasındır