Win Xp Onarmak (Acil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

arkadaşlar gerçekten benim için acil bi konu yoksa başlığa acil diye yazmazdım.

sistem sytem32/config klasöründen hata verip açılmıyo, güvenli kipi falanda denedim ama nafile başka bi hdd takıp sistem kurdum.Şu an yeni hdd den bağlıyım.

şimdi asıl hdd yi boot etmiyo sistem ben bu hdd deyken diğer sistemi nasıl onarırım bilen bilmeyen herkes yardım etsin lütfen.Format atmak istemiyorum..

sfc /scannow bu komutu verince dosya bütünlüğünü kontrol ediyo ama benim bunu diğer sistem üzerinde yapmam lazım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

hoca tak eski hddyi tak xp cd sini windows onar

işletim sistemin xp dimi? 

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    üstad öyle bi olduki kardeşlerim pcyi açmışlar sistem çalışırken herhalde fişi çektiler dosyalar silindi.Cd yi takıyorum önyükleme yapıyo önceki windows sürümlerini ararken donuyo sistem nasıl bi dosya silindiyse artık açamıyorum ya sinirlerimi bozdu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

Milk-i_Beka bunu yazdı:
    -----------------------------
    üstad öyle bi olduki kardeşlerim pcyi açmışlar sistem çalışırken herhalde fişi çektiler dosyalar silindi.Cd yi takıyorum önyükleme yapıyo önceki windows sürümlerini ararken donuyo sistem nasıl bi dosya silindiyse artık açamıyorum ya sinirlerimi bozdu

eğer donuyosa ya cd bozuktur ya hdd de yer yoktur ya da badsector diye düşünüyorum :\

gecmiş olsun hoca aklıma gelenleri söyledim 

Yapay zeka, zeka değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

eyvallah

sorun system32/config/system dosyasında ama nasıl halledicemi bilmiyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    Milk-i_Beka bunu yazdı:

eyvallah

sorun system32/config/system dosyasında ama nasıl halledicemi bilmiyorum

başka cdrom kurulum cdsi dene windows klasörünü silmeyi dene yahut yedek alıp format çek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Mevcut Kullandığın Sistemdeki Windows içindeki System Klasöründeki Dosyalarını, Bozuk olana Kopyala. Ve Açmayı Dene. Siystem Boot etmiyo ise durumu bildir onada bir çare getirelim elimizden geldiğince.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    dai bad sektör oluştuysa onarmakta işe yaramaz formatta yaramaz gerçi. umarım bad sektör deildir. çalışan diskten boot edip diğer diski harici olarak kasaya takıp dosyaları kurtarmaya bak eğer halledemezsen çalışmayan hddyi kasaya takıp live xp cdsiyle dosyaları kurtarabilirsin live xp bulamazsan upload ederim. bad sector taramasıda yaparsın.

çok uzakta uzak denizlerde...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek
    CD den çalışan live cd diye tabir edilen linux çek Pardus falan olabilir... cd boot ile başlat bilgisayarı, ardından dosyalarının yedeklerini alıp format at

Solak Cerrah
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

çalışan windowsun system dosyalarını diğerine kopyalayamadım çünkü izin vermiyo windows dosya kullanılıyo diyo işlemi sonlandırsam bu sefer kopyalayamadan sistem kitlicek falan..

cevap veren arkadaşlara teşekkürler yedekleri alıp format attım yapacak bişey yok

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek
    hoca meraktan soruyorum acaba cd sağlam mıydı genel de o sorun ya cd ya da cdrom da oluyo geçen sene lise stajında günde 5-6 pc ye format atıyodum

...
Toplam Hit: 1831 Toplam Mesaj: 12