Win8cıler Bır Bakabılır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    arkadaslar wın 8 kullanıyorum ılk kez.salak gıbı hotmaıl sıfresını verdık ev halkı goruyor tum postaları.acarken hotmaıl sıfresıyle acıyor.sımdı ben bunları nasıl kapatırım.hıc oturum acma sıfresı sormadan fılan.dırekt bastık mı guc dugmesıne sıfre fılan sormadan acılsın ıstıyorum wın 7 gıbı

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

çizeyim.. bende kurmuştum direk messenger vs. kendiğinden gelmeye başladı hotmaille açıyoruz amk pc yi.

varmıdır çözümü , birde biri toptan konu açsa şu start butonu için şu bilmem ney ayarı vs. diye win8 den çakan biri ? hoş olur. ty 

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osuran_Boga
    Osuran_Boga's avatar
    Erkek

hocam windows tuşu+r=çalıştır'ı açar. netplwiz yaz tamam de. açılan pencerede üstte yazıyor kullanıcı bu bilgisayarı kulanmak için parola vs. ondaki tiki kaldır tamamdır. açılışta daha sormaz fakat oturumu kapatınca soruyor :D.

naber?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

bu siteyi günlük takip ettiniz mi hiç sıkıntı yaşamazsınız. eline sağlık hocam severek izliyoruz :)

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ben de laptopu yeni aldim kamerasi nasil diye bir tane fotograf cekiyim dedim, atlet vardi uzerimde. Gitti anasayfaya koydu fotoyu, siliyom gitmiyo, yeni foto cekiyom onu da koymuyo yerine. Gelen giden misafir coluk cocuk es dost komple atletli halimize vakif artik. Nalet ettim

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam yanlış anlamışım galiba.. ben otomatik giriş için link verdim.Direk açılması için Wİn + F arama kutusuna "netplwiz" aç.Daha sonra "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir" tiki kaldır.Uygularken parola kısmını boş bırak.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

ben de laptopu yeni aldim kamerasi nasil diye bir tane fotograf cekiyim dedim, atlet vardi uzerimde. Gitti anasayfaya koydu fotoyu, siliyom gitmiyo, yeni foto cekiyom onu da koymuyo yerine. Gelen giden misafir coluk cocuk es dost komple atletli halimize vakif artik. Nalet ettim

Anasayfa dediğin fotoğraflar uygulamasında gözüküyor sanırım ? Sağ tıkla "can kutucuğunu kapat" de hocam.

@__hsyN__ teşekkürler hocam.

CyberAngel tarafından 08/Oca/13 19:48 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

Anasayfa dediğin fotoğraflar uygulamasında gözüküyor sanırım ? Sağ tıkla "can kutucuğunu kapat" de hocam.

ya da yine sağ taraftan ayarlar>kutucuklar>kişisel bilgileri temizle yap hepsi default olsun

test 1 2
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Messenger üzerinden gelen postalsra bakmak için tıkladığımızda i.e ile açılıyordu şifre filan girmiyorduk, şu an gelen her maile bakmak için kullanıcı adı ve şifre yazıyorum bunu nasıl eski si gini yaparım win 7 de oluyordu öyle,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

Yaptim onu en son. Ama niye istedigim fotoyu o uygulamada gosteremiyorum diye sorarlar microsofta. Ille silelim mi anasayfadan.

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 1380 Toplam Mesaj: 17