Winamp Alternatifi Foobar 2000
-
Daha geçen keşfettim bu programı araştırdığıma göre Winamp'ı yazan takımdan biri bu programı yapmış Foobar 2000 programı arayüz olarak çok sade olup müzik dinlemek için ideal şuana kadar gördüğüm en az ram tüketen programlardan biri ayrıca görselliğini siz belirliyebiliyorsunuz isterseniz çok karışıkta yapabilirsiniz isterseniz çok basitte rengine kadar ayarlıyorsunuz.
http://www.foobar2000.org/files/6cc168e5019dec75bdd35f803852ca06/foobar2000_0.9.6.8.exe
-
adı eskilerde kaldı. şimdilerde media player kafi /:
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------
adı eskilerde kaldı. şimdilerde media player kafi /:
-----------------------------media player mı :)
müzik için winamp , videolar için gomplayer.. media player microsoftun yaptıgı ezik programlardan biri..
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------media player mı :)
müzik için winamp , videolar için gomplayer.. media player microsoftun yaptıgı ezik programlardan biri..
-----------------------------aynen hajı media player /:
müziğide dinletiyor videolarıda oynatıyor /: gayet güzel okunaklı ve tasarımlı yapılmış /: + neroya gerek yok media playerdan yazdırabiliyorsun cd yi /: winampte varmı böle bişey /: anti winamp a.qim /:
-
gomplayer ne ya video için bsplayer :D
-
vlc linuxtada windowstada biricik aşkımdır :) kendi codecleriyle gelir herşeyi çalıştırır.
-
gomplayer gibi bu kadar övülüp de bi o kadar da rezil olan bi program görmedim.
altyazı süresi uyumlu olmadığında altyazıyı kaydırırken orijinal vidyodaki ses de kayıyor.
k-lite codec pack (mega) kurdum nirvanaya ulaştım.
bsplayer da güzel ama arayüzünü hiç beğenmiyorum. k-lite bir numara.
-
winampa alternatif aimp geri kalan herşey için gom player
-
Müzik için Winamp
geri kalanı için Media Player Classic
-
kendim foobar fetişiyimdir :) çok harika bir mp3 çalardır..
buyrun ss :

winamp diyenler yanılıyor.. çünkü çok basit ayrıca ramden çok yiyen bir araç.. görsellik ve bulundurduğu araçlarla foobarla yarışamaz :)
-
güzel birşey gibi foolbar ::