Winamp'ın Her Boka Karışması Problemi
-
Eskiden hep kullandığım, iyi dostlarımdan olan Winamp ile yeniden buluşmamızdan beri büyük bir problem var.
Winamp'ı bir defa çalıştırdığımda bilgisayardaki tüm avi, mpg, mp4 vs ne varsa her şeyin öntanımlı programı Winamp oluyor. Sonra gidip hepsini Gom ya da elimde ne varsa onunla değiştiriyorum, Winamp'ı yeniden çalıştırdığımda yine aynı şeyler oluyor. Benim Winamp'ım sadece mp3 çalsın istiyorum, çok mu şey istiyorum?
Var mı bunun bi çözümü?
-
videoya sağ tıkla
özelliklere gel
birlikte aç var onun karşısında değiştir var
ona tıkla istediğin programı seç.
aşağıda bi clicklik yer var onu tıkla tamam de gönder
-
Yok yok yine anlatamadım ben derdimi.
Diyorum ki o dediğini her defasında yeniden yapmama rağmen, Winamp'ı çalıştırınca yaptıklarının bi anlamı kalmıyo, Winamp hepsine el koyuyor.
-
JPriest bunu yazdı:
-----------------------------
Yok yok yine anlatamadım ben derdimi.
Diyorum ki o dediğini her defasında yeniden yapmama rağmen, Winamp'ı çalıştırınca yaptıklarının bi anlamı kalmıyo, Winamp hepsine el koyuyor.
-----------------------------winapm ayarlarına gir orda biyerde tanınacak dosyalar var istediklerini seç sadece mp3 ü seç istersen.
Tamam de ondan sonra hiç karışmaz diğer dosyalara
-
hocam vallah aimp keç.hem free hemde çok güzel program.
http://rapidshare.com/#!download|971|411746412|aimp_2.61.583.zip|7975
-
winampi kaldir yeniden kur kurulum asamalarinda winamp ajani toolbariydi falan ivir zivir bir suru butun checkbox lari bos birak hepsinin tikini kaldir tamamdir
-
ctrl+p ye bas, general prefences > file types > Audio Only seç close
-
Ayarlardan dosya türlerini seçebilirsin, ayrıca yüklerken kitaplık, ajan majan, ot bok ne varsa işaretini kaldırıp öyle yükle..
-
Tamamdır şu file types kısmından hallettim teşekkürler.
-
god bunu yazdı:
-----------------------------
ctrl+p ye bas, generel prefences > file types > Audio Only seç close
-----------------------------@god'un dediği gibi ayarlardan dan yapman gerek yoksa her açıldığında değiştirmek istiycektir, hatta win7 veya vista felan kullanıyorsan güvenlik zımbırtısı çıkacaktır
-
Songbird kurup dene istersen.Mozilla kod katkısı yapıyor.OLdukça yetenekli.MOdern arayüzlü ve birden fazla işlevi var.Üstelik ücretsiz ve açık kaynak.