Winat9
-
S.a Müridler,
Winat9 uygulaması sadece iphone için mi geçerli? benim turkcell maxiplus5 var desteklermi? winat9 a girdiğimde kurulum sadece iphone için gösteriliyor.
-
bugün facebook sayfalarından duyurmuşlar. Önceden android de desteklerdi. Şimdi yeni sistemde anket doldurarak, program indirerek para kazanma seçenekleri eklemişler. şu an için sadece iphoneda çalışıyormuş. android için bekleyeceğiz sanırım. onunla ilgili bir duyuru görmedim.
-
sanmıyorum cıkarıcaklarını androide
-
öyle görünüyor. baya bi istismar edilmiş bilgisayar üzerine kurulan emülatörlerle felan...
-
malesef artık öyle
-
benim androidde çalışmıyor habire hata veriyordu kaldırdım gitti
-
KarakartaL bunu yazdı
S.a Müridler,
Winat9 uygulaması sadece iphone için mi geçerli? benim turkcell maxiplus5 var desteklermi? winat9 a girdiğimde kurulum sadece iphone için gösteriliyor.
http://www.tahribat.com/Forum-Reklam-Izle-Kazan-Sistemimi-Sonunda-Yayinladim-177122/
Topluca amına koyduk hoca :)
-
Adamlar sırf hile (emülatör) olayını kaldırmak için androidden kaldırmışlar. Tahminim ya android de yeni bir sistem kurup yayınlarlar ya da sadece iosla devam eder winat9
-
şimdi degiştimi bilmiyorum ama androidde çok güzel çalışıyodu hatta birazda para kaznmıştım hani
-
akd46 bunu yazdı
şimdi degiştimi bilmiyorum ama androidde çok güzel çalışıyodu hatta birazda para kaznmıştım hani
hadi canım hiç inandırıcı değil :D
-
snuff13 bunu yazdı
Adamlar sırf hile (emülatör) olayını kaldırmak için androidden kaldırmışlar. Tahminim ya android de yeni bir sistem kurup yayınlarlar ya da sadece iosla devam eder winat9
İyi de amk hilesı ıos ta da yapılıyor :D
Gördugum bı eleman var telefonunda canlı canlı gordum :D
20 tane wınat eklemıs bı ıphone 4s te , ama 1 ine gırdıgınde maıl adresını hepsı aynı oldu (20 wınatta) ama sanırım data dosyalarıyla oynayarak o sorunu da cozer :D Sankı bu sımdı cozummu oldu wınat ıcın?
Madem cozum arıyor www.bireklam.tv gibi TC KIMLIK NO ile kayıt alsın da Androıd e de versın , windows mobile de , nokıa ya symbıana da ....