Window7 STEREO MİX Yok
-
Windows7 kullanıyorum daha önce aynı pc'de xp vardı çok basit bir şekilde stereo mix ayarlarımı yapabiliyordum windows7'ye çevirdiğimde stereo mix tamamen ortadan kalktı ne yaptıysan getiremedim yerine, farklı driver'lar denedim olmadı. Nedenini bilen birisi yada bununla ilgili program önerisi olan varsa lütfen yardımcı olsun sıyırıcam :/
-
Bu işine yarayabilir belki ?
http://www.cemsuyun.com/stereo-karistirici-nedir/ -
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------Bu işine yarayabilir belki ?
http://www.cemsuyun.com/stereo-karistirici-nedir/
-------------------------------
Yok bu yoluda denedim, ben hiçbir şekilde çıkmıyorki lanet şey :/ -
bu ne için lazım hocam ?
-
erc bunu yazdı:
-----------------------------bu ne için lazım hocam ?
Sesli siteler, messenger, skype vs. Dinlediğin müziği karşı tarafa aynı kalitede yolluyor. Birkaç sesli siteye takılıyorum uzun zamandır ve görevliyim bi şekilde halletmem lazım :/ -
Çok defa yaptım. Teamviewer ver bi deneyelim.
-
4FY0K bunu yazdı:
-----------------------------erc bunu yazdı:
Sesli siteler, messenger, skype vs. Dinlediğin müziği karşı tarafa aynı kalitede yolluyor. Birkaç sesli siteye takılıyorum uzun zamandır ve görevliyim bi şekilde halletmem lazım :/
-----------------------------ha müzikle uğraşıyorsan asioll diye bir programla hallediyorduk biz o işlemleride,biraz bızıklamak lazım
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------Çok defa yaptım. Teamviewer ver bi deneyelim.
-----------------------------
Hocam çok iyi olur ya. -
-
erc bunu yazdı:
-----------------------------4FY0K bunu yazdı:
-----------------------------erc bunu yazdı:
Sesli siteler, messenger, skype vs. Dinlediğin müziği karşı tarafa aynı kalitede yolluyor. Birkaç sesli siteye takılıyorum uzun zamandır ve görevliyim bi şekilde halletmem lazım :/
-----------------------------ha müzikle uğraşıyorsan asioll diye bir programla hallediyorduk biz o işlemleride,biraz bızıklamak lazım
-----------------------------
Saol'da buda olmuyor :/ Benim çaldığım müziği karşı tarafa dinletmem lazım. Stereo mix görevini gören herhangibi bi program yada çaree :/ -
Ses kartının driveri üzerinden olur.. hangisin kullanıyosun..