Windows 10 Geçişi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek

Dostlar Crackli windows 7 kullanıyorum windows 10 a geçiş yapsam sıkıntı yaşar mıyım aktivasyon konusunda ve crackli visual studio 2015 v.s gibi programları siler mi

İmza nasıl atılıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yerinde olsam 64 bit indirip temiz kurulum yapar, güncel ve temiz bir KMSpico çakar canavarlar gibi kullanırım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Geçiş yapıp donanım aktivasyonunu sağla. Sonra kendi sitesindeki programla temiz iso indirip tekrar kur. Geçiş işlemi 7'ye modifikasyon yapar gibi. Tabiri yerindeyse yamama yapıyor. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek

Geçiş yaptığım zaman memnun kalmam mı ? çünki temiz kurulum yaparsam kurduğum programları tekrar kurmak çok zor geliyor

İmza nasıl atılıyor ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Muhtemelen kalmayacaksın. Daha baştan driver problemleri yaşayabilirsin. Bende etherneti tanımamıştı yükseltmeden sonra. Temiz kurulumda bir problem yok. 

Ayrıca yükseltme 7'nin üzerine ek dosyalar indirip daha çok hafıza kaplıyor. Temiz kurdun mu 7 kalıntısı kalmıyor.

Austen tarafından 16/Ağu/15 13:30 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

Muhtemelen kalmayacaksın. Daha baştan driver problemleri yaşayabilirsin. Bende etherneti tanımamıştı yükseltmeden sonra. Temiz kurulumda bir problem yok. 

Ayrıca yükseltme 7'nin üzerine ek dosyalar indirip daha çok hafıza kaplıyor. Temiz kurdun mu 7 kalıntısı kalmıyor.

Anladım hocam sağolasın o zaman bir süre daha geçmeyeceğim Oyunları vs 2015 i v.b kurulumu uzun süren şeyleri tekrar kurmak şu an gerçekten çok zor geliyor :)

İmza nasıl atılıyor ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shed510
    Shed510's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı

Dostlar Crackli windows 7 kullanıyorum windows 10 a geçiş yapsam sıkıntı yaşar mıyım aktivasyon konusunda ve crackli visual studio 2015 v.s gibi programları siler mi

Hocam dün koskoca günümü yedi. Bende de win 7 var hemde orjinal. İsoyu inidirip kuruyor herşey yolunda gidiyor gibi. Sonra pc kapatıp- açarken hata buluyor ve pc yi kapatıyor. Tekrar açtığında eski yükleyemedik eski sürüme döndük diyor. Ben bu işlemi 3-4 kez tekrarladım. Sonra pc mavi ekran hatası vererek hiç açılmamaya başladı. Biraz uğraşarak açtım bu kez ekran kartı gidip gelmeye, ekranda herşey çift görünmeye başladı. Pc baya bi uğraştıktan sonra açtım updateden kontrol ettim. Benim hata kodu bu...

Kod : 80240020

Netten biraz araştırdım, bu hayatı alan tek ben değilim. 

Sonuç boşa giden koskoca bir gün ve elde var sıfır :)

İnsanın İçindedir hakikat, dışarısı sadece manzara !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek
    Shed510 bunu yazdı
    uzengil bunu yazdı

Hocam dün koskoca günümü yedi. Bende de win 7 var hemde orjinal. İsoyu inidirip kuruyor herşey yolunda gidiyor gibi. Sonra pc kapatıp- açarken hata buluyor ve pc yi kapatıyor. Tekrar açtığında eski yükleyemedik eski sürüme döndük diyor. Ben bu işlemi 3-4 kez tekrarladım. Sonra pc mavi ekran hatası vererek hiç açılmamaya başladı. Biraz uğraşarak açtım bu kez ekran kartı gidip gelmeye, ekranda herşey çift görünmeye başladı. Pc baya bi uğraştıktan sonra açtım updateden kontrol ettim. Benim hata kodu bu...

Kod : 80240020

Netten biraz araştırdım, bu hayatı alan tek ben değilim. 

Sonuç boşa giden koskoca bir gün ve elde var sıfır :)

Hocam isoyu indirip temiz kurulum mu denedın ustune mı  denedın

İmza nasıl atılıyor ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shed510
    Shed510's avatar
    Erkek

Üstüne denedim

İnsanın İçindedir hakikat, dışarısı sadece manzara !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

temiz iso ile kururlum yapın sonra kms outo ile crackledinmi tamamdır uğraşma hiç 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

temiz iso ile kururlum yapın sonra kms outo ile crackledinmi tamamdır uğraşma hiç 

Anladım hocam sağolasın şu üşengeçlik bitene kadar beklemekteyim :) geçen çoğu kişi memnun gibi hem oyun hem de windows açısından 

İmza nasıl atılıyor ?
Toplam Hit: 1758 Toplam Mesaj: 15
windows 10