Windows 10 Update Kapama
-
Kaan bunu yazdı
.Reg hariç yukarıdaki yöntemlerin hepsini yapmıştım. Bi yolunu bulup update ediyor orospu evladı.
.Reg kayıtlarını girdim şimdi bakalım olacak mı?
Beyler rezillik diz boyu, milyonluk hatta servis veriyoruz.Telefondan bağladım bilgisayarı netin yavaşlığından iş yapamadık.
5dakikalık iş 2saat sürdü.
Aklım almıyor, bir şirket kullanıcısını neden bu kadar çok rahatsız etmek ister ki? Amk parasını verdiğimiz ürünü istediğimiz gibi kullanamıyoruz.
nvme ssd raid0 kullandığım için win7 kuramadım bulaştım bu win10'a. Allah belasını versin.
Her IT in düşmanı bu windows 10 güncellemeleri.
-
windows 10 ltsb sürümünü bir dene istersen
-
Adı geçmişken varsa temiz güncel bir "Windows 10 ltsb" paylaşımı yapabilirmisiniz. Bende tam bugun format atacaktım denk geldi.
-
beyler affınıza sığınarak windows 10 lazım temiz hangi linkten çekeyim forum aramalarından biraz baktım ama net bir şet bulamadım .
-
-
TxT bunu yazdı
beyler affınıza sığınarak windows 10 lazım temiz hangi linkten çekeyim forum aramalarından biraz baktım ama net bir şet bulamadım .
Windows İSO downloader.
-
mkyb bunu yazdıTxT bunu yazdı
Windows İSO downloader.
https://www.gezginler.net/indir/windows-iso-downloader.html Bu olur değil mi hocam, sonra taklaya gelmeyelim
-
TxT bunu yazdı
kendi sitesinden niye indirmiyorsun?
-
ilteris bunu yazdıTxT bunu yazdı
kendi sitesinden niye indirmiyorsun?
hocam başka şehirden bir arkadaş rica etti, bende orjinal win var onu kullanıyorum. onlar da daha önce crack diye indirdikleri şey şu tüm dosyaları çevirip şifreleyen bir şantaj virüsü var ya onlardan yemişler şimdi benden temiz bir sistem rica ediyor ben de size danışayım dedim. O yüzden temiz link arıyorum.
Kendi sisteminden indirip temiz crackleyebileceğimiz bir yöntem var mı ?
-
İSO downloader direk Microsoft sunucularıdnan çekiyor. 20 liraya N11'den lisans alıp lisanslayın tertemiz kullanın. 20 lira için virüslü cracklerle uğraşıp botnet için zombi bilgisayar olmayın.