Windows 10'A Yükselttim Ama
-
Windows 10'a Windows 8.1 single languageden yükseltme yaptım. Dil ve bölge ayarlarında dil değiştirmeye geldiğimde tıpkı 8.1 deki gibi dili değiştiremiyorum.
Sanırım yine single language yüklendi bunu nasıl yükseltebilirim ki?
Edit: Dil değişimini Cortana'yı merak ettiğim için istiyorum. Single Language sürümünde dil değiştirmeye izin vermiyor koduğmunun...
balbazar tarafından 30/Tem/15 14:37 tarihinde düzenlenmiştir -
ya ben yükseltemedim bile herşey indi ama bir hareket yok
setupa basıncada boot.wim hatası alıyorum :/
-
bende hiçbir şey inmedi daha :/
-
Reberals bunu yazdı
Windows 10'a Windows 8.1 single languageden yükseltme yaptım. Dil ve bölge ayarlarında dil değiştirmeye geldiğimde tıpkı 8.1 deki gibi dili değiştiremiyorum.
Sanırım yine single language yüklendi bunu nasıl yükseltebilirim ki?
valla benim afrikalı bir öğrenci single lang aldı türkiyede .. ülkesinde satmak istedi türkçe diye satamadı.. sonra servisi aradık yahu bu adam burundi li.. sing lang fransızca yapsak olurmu adamlar sevirse yolladık single lang fransızcaya çevirdiler..
-
bana yükseltiyim mi hacı diye sormadı bile namıssız o sorana kadar bi hamle yapmayacağım karar verdim :)
-
Hoca rezerve ederken yazıyordu Windows 10 güncellemesinden sonra dil paketlerini yeniden kurmanız gerecek diye.
-
KrypT bunu yazdı
Hoca rezerve ederken yazıyordu Windows 10 güncellemesinden sonra dil paketlerini yeniden kurmanız gerecek diye.
Hocam onu demiyorum. Dil paketini yüklediğimde türkçeden ingilizceye değiştiremiyorum . İngilizceyi varsayılan olarak ayarla dediğimde " Yalnızca bir dil paketine izin verilir" diyo izin vermiyor değiştirmeme sistem dilini
-
hocam single language adı üstünde. yükleyemezsin başka dil. başka versiyona da geçiş yapamazdın zaten.
-
pesimistzombie bunu yazdı
hocam single language adı üstünde. yükleyemezsin başka dil. başka versiyona da geçiş yapamazdın zaten.
Anlaşıldı Hocam.
-
Arkadaşlar Rezarvasyonu ile uğraşmanıza gerek yok.
Test edilmiştir.
http://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10
Linkten programı indirin ve yükseltmenizi yapın otomatik olarak etkinleştiriyor.
-
Banada eziyet oldu kurulum
Win 7 home basic kurdum önce sonra 27 tl ye aldıgım win8 e upgrade yaptım sonra 8.1 en son Win 10 inmeye başladı.