Windows 2000 Hakkında
-
komsunun ufak cocugunda çok eski pentium 3 pc vardı.internette bulduğum boyutu küçük düzenlenmiş bi win2000 buldum indirip gittim yükledim.
Yanlız bi sorun var içerisinde hiçbirşey yok resimleri ve mp3 müzikleri görüntüleyemiyorum bunun için ne yapmam lazım yardımcı olabilrmisiniz bana?
-
linux kursana çocuğa, bizim gibi çile çekmesin bize benzemesin.
-
abi sen neden 2000 kuruyorsun ki 2000 sunucular için
-
win 98 le ugrasmak istemedim 2000 salladım direk te mp3 ve resim görüntüleyici iiçin ne yapmam lazım resimler gözükmüo mp3 ler açılmıo?
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
abi sen neden 2000 kuruyorsun ki 2000 sunucular için
-----------------------------2000 sunucular için değil. 2000 server sunucular için. win2000 normal kullanıcılar için.
ayrıca win2000 yüklediysen hoca sp4 yüklemen lazım. yoksa hiçbişey yükleyemezsin.
-
200 diye bahsettiğin millenium editor mü acaba yoksa server 2000 mi
-
ferdinand bunu yazdı:
win 98 le ugrasmak istemedim 2000 salladım direk te mp3 ve resim görüntüleyici iiçin ne yapmam lazım resimler gözükmüo mp3 ler açılmıo?
-----------------------------resimler için acdsee tarzında program yüklemeyi dene. mp3 içinde winamp rulaz |:
ama dediğim gibi önce sp4'ünü kurman gerek
-
o küçültülmüş 2000dir kursana xpyi rahat eder
-
Emrow bunu yazdı:
linux kursana çocuğa, bizim gibi çile çekmesin bize benzemesin.
-----------------------------linux forever. 3-4 gün linuxta takılan adam direk microsoftu taşa tutar.lan ben bu götü boklu şeyi niye bu bilgisayara kurmuşum dedirtir :|
-
yaa nette dolaşıyo 78mb lik windows 2000 düzenlenmiş boyutu küçültülmüş olarak sp4 lü versiyon ama içerisinde paint hesapmakinası denetim masası uygulamalaır okadar başka bişi yok
-
yardım edecek yok mu? acil de biraz...........