Windows 7 %100 CPU Usage Hatası
-
uguraba bunu yazdı
Merhaba kurulumu basit örneğin linux mint gibi bir linux dağıtımı denermisiniz ? En azından donanımsal olarak sıkıntı olup olmadığını anlayabilirsiniz ?
hocam ubuntu denedim hem 64 bit hem 32 bit 0 sıkıntısı vardı fakat klavyeden mute tuşuna basınca bir daha ses gelmiyordu yazılımsal sorundur düzelirdi belki uğraşsam uğraşmadım ona
-
Ben sorunu SSD takarak çözmüştüm.
-
şu lanet pcye 1 kuruş daha ödeyesim inanki yok yeni pc laptop olacak hem boşuna almayayım ssd :)
-
Hocam Windows Update hizmetini kapatıp restart atarmısın bir dene istersen birçok kişi aynı sorunu yaşamış;
Başlat çalıştıra 'services.msc' yazıp hizmetlerden Windows Update hizmeti özelliklerine gel önce hizmeti durdur sonra otomatik başlangıç seçeneği olacak onu devredışı yap uygula ve çık sistemi yeniden başlat bakalım düzelecekmi.
-
baba3232 bunu yazdı
Hocam Windows Update hizmetini kapatıp restart atarmısın bir dene istersen birçok kişi aynı sorunu yaşamış;
Başlat çalıştıra 'services.msc' yazıp hizmetlerden Windows Update hizmeti özelliklerine gel önce hizmeti durdur sonra otomatik başlangıç seçeneği olacak onu devredışı yap uygula ve çık sistemi yeniden başlat bakalım düzelecekmi.
denemiştim hocam windows update durdurup devredışı yaptım değişmemişti
teşekkürler öneriniz için
-
windows 10 yükle bir de.
-
RimPalace bunu yazdıbaba3232 bunu yazdı
Hocam sadece Windows 7 de böyle bir sorun yaşaman ilginç ya, Windows 10 kurup ekran kartı driverını kuramadığını yazmışsın.Benim eski masaüstü pcme atinin beta driverını kurmuştum sorun yoktu.(13.4 Beta) sürücüsü)
-
baba3232 bunu yazdıRimPalace bunu yazdıbaba3232 bunu yazdı
Hocam sadece Windows 7 de böyle bir sorun yaşaman ilginç ya, Windows 10 kurup ekran kartı driverını kuramadığını yazmışsın.Benim eski masaüstü pcme atinin beta driverını kurmuştum sorun yoktu.(13.4 Beta) sürücüsü)
ekran kartını kuramadım çünkü windows 10 u çıktığı gün kurmuştum ve o gün benim ekran kartı için driver yapılmamış herhalde aradım az nette amd forumuna konu açtım olmadı belki şimdiye kadar hallolmuştur bi bakabilirmisiniz anlıyorsanız
Sapphire Radeon HD4850 bunun win 10 için driver varmı ?
-
1049 bunu yazdı
windows 10 yükle bir de.
denedim hocam önceki mesajlarda yazıyordu :)
-
Hocam beta driver var indir kur denemekten zarar gelmez.Benim kart HD4650 Windows10 u yükledim ve bu beta sürücüyü kurdum sorun yok çalışıyor.Birde Windows 10 u yükledikten sonra ekran kartına aygıt yöneticisinden sağ tıkla windows update ile güncellemeyi dene olmazsa bu linkten beta sürücüyü kur çalışacaktır.
http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2064