Windows 7 %100 CPU Usage Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    uguraba bunu yazdı

Merhaba kurulumu basit örneğin linux mint gibi bir linux dağıtımı denermisiniz ? En azından donanımsal olarak sıkıntı olup olmadığını anlayabilirsiniz ?

hocam ubuntu denedim hem 64 bit hem 32 bit 0 sıkıntısı vardı fakat klavyeden mute tuşuna basınca bir daha ses gelmiyordu yazılımsal sorundur düzelirdi belki uğraşsam uğraşmadım ona

RimPalace tarafından 01/Mar/16 19:55 tarihinde düzenlenmiştir

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Ben sorunu SSD takarak çözmüştüm. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şu lanet pcye 1 kuruş daha ödeyesim inanki yok yeni pc laptop olacak hem boşuna almayayım ssd :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Hocam Windows Update hizmetini kapatıp restart atarmısın bir dene istersen birçok kişi aynı sorunu yaşamış;

Başlat çalıştıra 'services.msc' yazıp hizmetlerden Windows Update hizmeti özelliklerine gel önce hizmeti durdur sonra otomatik başlangıç seçeneği olacak onu devredışı yap uygula ve çık sistemi yeniden başlat bakalım düzelecekmi.

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    baba3232 bunu yazdı

Hocam Windows Update hizmetini kapatıp restart atarmısın bir dene istersen birçok kişi aynı sorunu yaşamış;

Başlat çalıştıra 'services.msc' yazıp hizmetlerden Windows Update hizmeti özelliklerine gel önce hizmeti durdur sonra otomatik başlangıç seçeneği olacak onu devredışı yap uygula ve çık sistemi yeniden başlat bakalım düzelecekmi.

denemiştim hocam windows update durdurup devredışı yaptım değişmemişti

teşekkürler öneriniz için

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

windows 10 yükle bir de.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı
    baba3232 bunu yazdı

Hocam sadece Windows 7 de böyle bir sorun yaşaman ilginç ya, Windows 10 kurup ekran kartı driverını kuramadığını yazmışsın.Benim eski masaüstü pcme atinin beta driverını kurmuştum sorun yoktu.(13.4 Beta) sürücüsü)

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    baba3232 bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı
    baba3232 bunu yazdı

Hocam sadece Windows 7 de böyle bir sorun yaşaman ilginç ya, Windows 10 kurup ekran kartı driverını kuramadığını yazmışsın.Benim eski masaüstü pcme atinin beta driverını kurmuştum sorun yoktu.(13.4 Beta) sürücüsü)

ekran kartını kuramadım çünkü windows 10 u çıktığı gün kurmuştum ve o gün benim ekran kartı için driver yapılmamış herhalde aradım az nette amd forumuna konu açtım olmadı belki şimdiye kadar hallolmuştur bi bakabilirmisiniz anlıyorsanız

Sapphire Radeon HD4850 bunun win 10 için driver varmı ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    1049 bunu yazdı

windows 10 yükle bir de.

denedim hocam önceki mesajlarda yazıyordu :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Hocam beta driver var indir kur denemekten zarar gelmez.Benim kart HD4650 Windows10 u yükledim ve bu beta sürücüyü kurdum sorun yok çalışıyor.Birde Windows 10 u yükledikten sonra ekran kartına aygıt yöneticisinden sağ tıkla windows update ile güncellemeyi dene olmazsa bu linkten beta sürücüyü kur çalışacaktır.

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2064

baba3232 tarafından 01/Mar/16 22:09 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 3009 Toplam Mesaj: 32
windows 7 %100