Windows 7 Çöktü Verilerimi Nasıl Kurtarırım
-
Arkadaşlar acil bir şekilde bunu nasıl yapacagımı soyleyebılecek olan varmı wındows 7 kurulu bır bılgısayar geldı elıme lısans anahtarını yenıleyım derken bırden yenıden baslatınca acılmaz oldu rocovety menu gelıyor verılerı kesınlıkle kurtarmam lazım 2 dısk var ıkısınde de dosya dolu ve wın 7nın bı eksıklıgını farkettım kurulum yaparken dıskı bıcımlendırmeden kurulum yapmıyor sacmalamıslar bıraz halbukı xp de bu olabılıyordu
nese arkadaslar verıelrımı nasıl kurtarabılırım bır onerı yada bıldıgınız yontem varsa acıl yazarsanız sevınırım.
sımdıden tesekkurler.
-
put ubuntu cd in your cd driver, and after system startup you have access to your files.
-
hocam windows7 ile formatlayinca hicbir dosyan silinmiyo
direk windows old diye bi dosya acip ona atiyo hepsini
-
musdawdaf bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam emınmısın bak sonra dosyalar gıderse basımın etını yemesın kadın
dosyalar benım olsa hemen denerımde ısın ucunda laf yemek var en ssınır oldugum ıs :D
-
emnimax bunu yazdı:
musdawdaf bunu yazdı:
-----------------------------hocam emınmısın bak sonra dosyalar gıderse basımın etını yemesın kadın
dosyalar benım olsa hemen denerımde ısın ucunda laf yemek var en ssınır oldugum ıs :D
-----------------------------2 cı msj da ne yapıcagını yazmıs :D
slax vs bır lınux surumunu cd yada usb ye yazdır onunla ac sıstemı ne alıcaksan al
bas formatı
ustune kurmayı onermem
-
Hocam Windows 7 ile format atarken eğer diskleri biçimlendirmezsen kurulum bittikten sonra .bak uzantısı ile C' nin altında eski dosyaları saklıyor. Eğer format atarken diski biçimlendirirsen verileri tamamen kaybedersin...
-
maşşallah nasıl başardın la pes yani. microsoftun çıkardığı en kararlı işletim sistemi diyordum.meger çökertenlerda varmış.ne yedirdin ne içirdin merak ettim.
gırgırı tabi de bu ubuntu live indir.yada direk format atmadan üzerine yeni kurulum yap.
-
emnimax bunu yazdı:
musdawdaf bunu yazdı:
-----------------------------hocam o format ekraninda bicimlendirme yapmadan direk kur de C nin icine atiyo windows old die
-
şimdi bir ubuntu surumu ındırıyorum dedıklerınız yapıcam ısallah olur hocalar :D
-
hacı sen eşşeği sağlam kazığa bağla linux cdsiyle boot et al dosyaları ondan sonra formatla.
-
riske atma winxp cdsini bul onunla çok rahat kurtarırsın flashbellekten çalıştırırsın ubuntu bazen win7 dosyalarını okuyamayabiliyo .. izin istiyo felan