Windows 7 De Görülen Şu Saçma Sorunu Çözebilecek Varmı ?
-
Arkadaşlar mrb
Bu lanet olası sorun çok nadir görülen birşey sanırım çünkü kimse neden olduğunu bilmiyor.Ekran kartımı değiştirmeme rağmen hala devam ediyor. Ekran kartımdan şüphelenmiştim ama alakası yok hala aynı
Sorun şu
görev çubuğu üzerinde simgelerin üzerindeki efekt mouse ile üzerine geldiğimizde sağa sola doğru hareket ediyor ve 1-2 saniye beklettiğimizde üste doğru ön izleme penceresi açılıyor biliyorsnunuz.
işte benim bu simgeler üzerinde takılmalar oluyor sanki mouse simgenin üzerindeymiş gibi efekt aktif kalıyor ve programın ismi tepede görünüyor.
mouse'u çektiğinizde kaybolması gereken şey kaybolmuyor.
yeni ekran kartı almadan önce diyordum ekran kartından kaynaklanıyor sanırım diyordum hiç de öyle olmadı yeni ekran kartı aldım formatladım felan ilk başlarda yoktu sonradan olmaya başladı
sizce neden böyle bişey olur ? gerçekten sinir etti yaa bilenleriniz varsa eğer yardımcı olursa çok sevinirim
Sistemim
intel i3 3.2 GHz
gigabyte H55M-D2H
Asus GTX 560 directCU TOP
8 GB DDR 3 Ram 1333 MHz
windows 7 64 Bit ultimate -
adam video ile anlatmış bu işlemi bir arkadaş söylemişti bunu yaptığımda düzeliyor ama tekrar bilgisayarı açtığımda yada aradan geçen zamandan sonra kendi kendine tekrar ortaya çıkıyor
Buyrun izleyin
-
en başta videoyu izleyene kadar elemana sövdüm. o şekilde yazı yazan adamdan zaten hayır gelmez boşver.
zannımca virüs falan pcyi yavaşlatabilir ondan olabilir diye düşünüyorum.
ayrıyetten explorer.exe n bozulmuş olabilir.ya da explorer e yapışan bi virüs trojan nevi bişi.
işletim sistemin alınık orjinal mi? yoksa crackleme mi? ya da bilinmedik bi yerden crackli indirme mi?
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------en başta videoyu izleyene kadar elemana sövdüm. o şekilde yazı yazan adamdan zaten hayır gelmez boşver.
zannımca virüs falan pcyi yavaşlatabilir ondan olabilir diye düşünüyorum.
ayrıyetten explorer.exe n bozulmuş olabilir.ya da explorer e yapışan bi virüs trojan nevi bişi.
işletim sistemin alınık orjinal mi? yoksa crackleme mi? ya da bilinmedik bi yerden crackli indirme mi?
-----------------------------
valla hocam virüs programı var gerçi eset smart security 5 kullanıyorum
işletim sistemi orjinal değil hocam
ingilizce olarak kat.ph torrent sitesinden en popüler olanını indirmiştim ultimate yüklü şuan
orjinalleştirme işlemini loader 1.7 versiyonu ile gerçekleştirdim
-
windowsun klasik temasinı kullan aero özelliği olmayan windows 98 e benzeyen belki sorunu çözebilir
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------windowsun klasik temasinı kullan aero özelliği olmayan windows 98 e benzeyen belki sorunu çözebilir
-----------------------------
yok hocam işe yaramadı :( delirdim resmen yaa
-
güncellemelerini yapıyor musun?
-
bende de ara ara oluyor ama kendi geçiyor. benimkinin sebebi bilgisayarın antika olması. seninki baya iyi görünüyor. anlamadım.
tek aklıma gelen, virüs olabilir diyorum.
-
Hocam benimde aklıma yapışkan bir virüs olma ihtimali geldi ya da indirdiğin yerden sıkıntılı bir setup çekmiş olabilirsin biraz zahmetli olacak ama bence başka (daha güvenilir) bir yerden win 7 indirmeyi dene ve crack yapma hemen bakalım aynı sorun ortaya çıkacak mı görelim
-
aero özelliğini kaldır ,yani normal tema kulan ve denetim masası=> klasor seçenekleri nden performansa gel. ordaki kutucukların hepsini boş yap düzelir.
-
Arkadaşlar anca yazma fırsatım oldu dediklerinizi denedim işe yaramadı kaspersky pure yükledim tarattım bişey bulmadı mouse ve klavye'nin programı var arka planda çalışan logitech ondan olurmu bilmiyorum akşama deneyecem gerekirse tekrar format atarım işletim sisteminden kaynaklanan birşeyimi bilmiyorum Bana Windows 7 için güvenli indirebileceğim bir yer önerirmisiniz ? Ve bunun yanında loader programı hangi versiyonu önerirsiniz çok fazla sürümü mevcut Teşekkürler.