folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7 De Görülen Şu Saçma Sorunu Çözebilecek Varmı ?

Windows 7 De Görülen Şu Saçma Sorunu Çözebilecek Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Arkadaşlar mrb

Bu lanet olası sorun çok nadir görülen birşey sanırım çünkü kimse neden olduğunu bilmiyor.

Ekran kartımı değiştirmeme rağmen hala devam ediyor. Ekran kartımdan şüphelenmiştim ama alakası yok hala aynı

Sorun şu
    görev çubuğu üzerinde simgelerin üzerindeki efekt mouse ile üzerine geldiğimizde sağa sola doğru hareket ediyor ve 1-2 saniye beklettiğimizde üste doğru ön izleme penceresi açılıyor biliyorsnunuz.

işte benim bu simgeler üzerinde takılmalar oluyor sanki mouse simgenin üzerindeymiş gibi efekt aktif kalıyor ve programın ismi tepede görünüyor.

mouse'u çektiğinizde kaybolması gereken şey kaybolmuyor.

yeni ekran kartı almadan önce diyordum ekran kartından kaynaklanıyor sanırım diyordum hiç de öyle olmadı yeni ekran kartı aldım formatladım felan ilk başlarda yoktu sonradan olmaya başladı

sizce neden böyle bişey olur ? gerçekten sinir etti yaa bilenleriniz varsa eğer yardımcı olursa çok sevinirim

Sistemim

intel i3 3.2 GHz
    gigabyte H55M-D2H
    Asus GTX 560 directCU TOP
    8 GB DDR 3 Ram 1333 MHz
    windows 7 64 Bit ultimate

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

adam video ile anlatmış bu işlemi bir arkadaş söylemişti bunu yaptığımda düzeliyor ama tekrar bilgisayarı açtığımda yada aradan geçen zamandan sonra kendi kendine tekrar ortaya çıkıyor

Buyrun izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=gM_kmYarKww

KNOWLEDGE IS POWER!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

en başta videoyu izleyene kadar elemana sövdüm. o şekilde yazı yazan adamdan zaten hayır gelmez boşver.

zannımca virüs falan pcyi yavaşlatabilir ondan olabilir diye düşünüyorum.

ayrıyetten explorer.exe n bozulmuş olabilir.ya da explorer e yapışan bi virüs trojan nevi bişi.

işletim sistemin alınık orjinal mi? yoksa crackleme mi? ya da bilinmedik bi yerden crackli indirme mi?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

joe_black bunu yazdı:
    -----------------------------

en başta videoyu izleyene kadar elemana sövdüm. o şekilde yazı yazan adamdan zaten hayır gelmez boşver.

zannımca virüs falan pcyi yavaşlatabilir ondan olabilir diye düşünüyorum.

ayrıyetten explorer.exe n bozulmuş olabilir.ya da explorer e yapışan bi virüs trojan nevi bişi.

işletim sistemin alınık orjinal mi? yoksa crackleme mi? ya da bilinmedik bi yerden crackli indirme mi?

valla hocam virüs programı var gerçi eset smart security 5 kullanıyorum

işletim sistemi orjinal değil hocam

ingilizce olarak kat.ph torrent sitesinden en popüler olanını indirmiştim ultimate yüklü şuan

orjinalleştirme işlemini loader 1.7 versiyonu ile gerçekleştirdim

KNOWLEDGE IS POWER!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

windowsun klasik temasinı kullan aero özelliği olmayan windows 98 e benzeyen belki sorunu çözebilir

işte öyle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

RhiFaT bunu yazdı:

windowsun klasik temasinı kullan aero özelliği olmayan windows 98 e benzeyen belki sorunu çözebilir

yok hocam işe yaramadı :( delirdim resmen yaa

KNOWLEDGE IS POWER!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

güncellemelerini yapıyor musun?

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

bende de ara ara oluyor ama kendi geçiyor. benimkinin sebebi bilgisayarın antika olması. seninki baya iyi görünüyor. anlamadım.

tek aklıma gelen, virüs olabilir diyorum.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

Hocam benimde aklıma yapışkan bir virüs olma ihtimali geldi ya da indirdiğin yerden sıkıntılı bir setup çekmiş olabilirsin biraz zahmetli olacak ama bence başka (daha güvenilir)  bir yerden win 7 indirmeyi dene ve crack yapma hemen bakalım aynı sorun ortaya çıkacak mı görelim

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

aero özelliğini kaldır ,yani normal tema kulan ve  denetim masası=> klasor seçenekleri nden performansa gel. ordaki kutucukların hepsini boş yap düzelir.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar anca yazma fırsatım oldu dediklerinizi denedim işe yaramadı kaspersky pure yükledim tarattım bişey bulmadı mouse ve klavye'nin programı var arka planda çalışan logitech ondan olurmu bilmiyorum akşama deneyecem gerekirse tekrar format atarım işletim sisteminden kaynaklanan birşeyimi bilmiyorum Bana Windows 7 için güvenli indirebileceğim bir yer önerirmisiniz ? Ve bunun yanında loader programı hangi versiyonu önerirsiniz çok fazla sürümü mevcut Teşekkürler.

KNOWLEDGE IS POWER!
Toplam Hit: 1938 Toplam Mesaj: 16