Windows 7 Gereksiz Hizmetleri Kapatma
-
Arkadaşlar Gereksiz hizmetlerin listesi felan varmı sizde kapatalımda biraz daha hızlansın pc xp için yapıyolardı böyle listesini veriyorlardı gereksiz hizmetlerin kapatıp dahada performanslı bir sisteme sahip oluyorduk win7 dede vardır bu olay
-
Oyunlarda Gamebooster ı kullanıyorum normalde işe yarar mı bilmiyorum ama bir dene istersen
-
Hocam Auslogics Bootspeed programında dediğin gereksiz hizmetleri kapatma seçeneği var programı aç karşına böle ekran gelcek yukarıdan System Advisor ( Sistem Danışmanı) 'na tıkla pc tarayarak hizmetleri kendi bulacak sende kapatma işlemini gerçekleştireceksin .
buyur buda indirme link :
http://www.fileserve.com/file/xefYCST/AusLogics.BoostSpeed.v5.0.6.250.rar
-
zeratul bunu yazdı:
-----------------------------
Oyunlarda Gamebooster ı kullanıyorum normalde işe yarar mı bilmiyorum ama bir dene istersen
----------------------------- -
-
kusura bakmayın konuyu değiştirecem ama hazır win7 konusu bulmuşken bi sorum olacaktı cs 1.6 oynamak istiyorum oyunu yükledim çalışıyor ama bot paketi çalışmıyor malesef!
c/program files/valve ye kurdum olmadı. c/prog files(x86)/valve ye kurdm yine olmadı.. valve nin bi altında bir tane daha var oraya damı kursam napsam? warmı önerisi olan hacılar?
edit:win 7 64bit kullanıyorum
-
başlat/çalıştır/msconfig
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
başlat/çalıştır/msconfig
-----------------------------bu cevap bana mı oluyor? eğer banaysa daha sonra ne yapılacağınıda söylersen sevinirim hacı :)
-
suan cafedeyim bakamıyorum.. ilk girişteki gereksiz programları kapatıyro ama adamın konu ile alakalı değil snaırım
-
bu arada bende soriyim.. w7 de counter açamıyorum portable olarkata aldım ama uygulamayı başlatamadım.. kapat hatası alıyorum.. nasıl olcak
-
cs 1.5 i kurarken aynısı bende de oluyordu 1.6 yükledim :|