Windows 7 Gizli Ayarlar [Ağ İçin]
-
Arkadaşlar
herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmayıp soru sorucam :)
sanırım windows 7 de ağ ayarlarında kısıtlamalar var
çünkü ubuntu vs. kurduğumda pc normalde çekmediği ağları çekiyor hemde bağlanıyor gayet de güzel giriyor yani
bilenleriniz var mı böyle windowsun gizli güçleri hakkında ? -
ups bu konu düşmesin, açıklama varmı beyler, ubuntu gizli ağları mı görüyo?
-
99% driverlarla alakalıdır
-
Ka1nsha bunu yazdı
Arkadaşlar
herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmayıp soru sorucam :)
sanırım windows 7 de ağ ayarlarında kısıtlamalar var
çünkü ubuntu vs. kurduğumda pc normalde çekmediği ağları çekiyor hemde bağlanıyor gayet de güzel giriyor yani
bilenleriniz var mı böyle windowsun gizli güçleri hakkında ?Böyle birşey yapacağında konunun sonuna ? işareti koyabilirsin.
-
freudSusHaksizsin bunu yazdı
99% driverlarla alakalıdır
Yukarıdaki yoruma katılıyorum.
Sınır şöyle var; MS, son kullanıcı sürümlerinin sunucu olarak kullanılmasını istemiyor. Örneğin Windows XP Professional sürümünde ağda paylaşılan bir dosyaya aynı anda ondan fazla kişi erişemez (hatırladığım kadarıyla. Yine bu sınırın 50'ye kadar yükseltilebildiğini anımsıyorum). Benzer sınır Windows 7'de de mevcut.
SSDID'i gizli ağları görmenin atla deve arasındaki fark olduğunu düşünmüyorum (birisi açıklama getirse iyi olur).
-
benimde dikkatimi çekmişti geçenlerde ubuntu daha fazla ağı görüyor ama bağlanmıyor
-
ibrahimeren bunu yazdı
benimde dikkatimi çekmişti geçenlerde ubuntu daha fazla ağı görüyor ama bağlanmıyor
bende bağlanıyor şahsen hatta usb adaptör de sorun çıktı yani internete bağlanıyor giriyor ama bi 5dk sonra bağlantı olsa dahi internet yok nedense
-
şimdi şöyle oluyorki %100 çekekim gücüne sahipken bil gates demişki biz bunu %80 yapalım ani dalgalanmalarda bağlantı kopmasın
yani windows ağ ararken en fazla %80 olanları kapsama alanı içinde sayyıor gerisini listelemiyor
ha ubuntu ile bağlanıyorsunuz doğrudur sabit yerinizde oldugunuzdan sorun olmuyor ama bu işin hava durumu var kapı kapanıp açılması var laptopsa eğer yer değiştirmenız var eğer bunlardan bırıne maruz kalsaydınız bağlantınızda sürekli sıkıntı yaşayacaktınız
durum bu arkadaşlar
-
zalimadam bunu yazdı
şimdi şöyle oluyorki %100 çekekim gücüne sahipken bil gates demişki biz bunu %80 yapalım ani dalgalanmalarda bağlantı kopmasın
yani windows ağ ararken en fazla %80 olanları kapsama alanı içinde sayyıor gerisini listelemiyor
ha ubuntu ile bağlanıyorsunuz doğrudur sabit yerinizde oldugunuzdan sorun olmuyor ama bu işin hava durumu var kapı kapanıp açılması var laptopsa eğer yer değiştirmenız var eğer bunlardan bırıne maruz kalsaydınız bağlantınızda sürekli sıkıntı yaşayacaktınız
durum bu arkadaşlar
ee biz bunu nasıl %100 yaapabiliriz ki
-
emin ol bilmiyorum müdür ama farklı bir programla daha sağlam nasıl wifi bağlantısı yapıldığını okumuştum
programları bi araştır bişiler bulursun diye umuyorum
-
Ka1nsha bunu yazdızalimadam bunu yazdı
durum bu arkadaşlar
ee biz bunu nasıl %100 yaapabiliriz ki
http://rbgeek.wordpress.com/2012/05/18/increase-bandwidth-by-disabling-qos-in-windows-7/ burada resimlerle anlatılmış:)