Windows 7 Gizli Ayarlar [Ağ İçin]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Arkadaşlar 

herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmayıp soru sorucam :)

sanırım windows 7 de ağ ayarlarında kısıtlamalar var 

çünkü ubuntu vs. kurduğumda pc normalde çekmediği ağları çekiyor hemde bağlanıyor gayet de güzel giriyor yani

bilenleriniz var mı böyle windowsun gizli güçleri hakkında ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

ups bu konu düşmesin, açıklama varmı beyler, ubuntu gizli ağları mı görüyo?

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

99% driverlarla alakalıdır

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Arkadaşlar 

herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmayıp soru sorucam :)

sanırım windows 7 de ağ ayarlarında kısıtlamalar var 

çünkü ubuntu vs. kurduğumda pc normalde çekmediği ağları çekiyor hemde bağlanıyor gayet de güzel giriyor yani

bilenleriniz var mı böyle windowsun gizli güçleri hakkında ? 

Böyle birşey yapacağında konunun sonuna ? işareti koyabilirsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek
    freudSusHaksizsin bunu yazdı

99% driverlarla alakalıdır

Yukarıdaki yoruma katılıyorum.

Sınır şöyle var; MS, son kullanıcı sürümlerinin sunucu olarak kullanılmasını istemiyor. Örneğin Windows XP Professional sürümünde ağda paylaşılan bir dosyaya aynı anda ondan fazla kişi erişemez (hatırladığım kadarıyla. Yine bu sınırın 50'ye kadar yükseltilebildiğini anımsıyorum). Benzer sınır Windows 7'de de mevcut.

SSDID'i gizli ağları görmenin atla deve arasındaki fark olduğunu düşünmüyorum (birisi açıklama getirse iyi olur).

Olaylara karışmayın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

benimde dikkatimi çekmişti geçenlerde ubuntu daha fazla ağı görüyor ama bağlanmıyor

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    ibrahimeren bunu yazdı

benimde dikkatimi çekmişti geçenlerde ubuntu daha fazla ağı görüyor ama bağlanmıyor

bende bağlanıyor şahsen hatta usb adaptör de sorun çıktı yani internete bağlanıyor giriyor ama bi 5dk sonra bağlantı olsa dahi internet yok nedense

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

şimdi şöyle oluyorki   %100 çekekim gücüne sahipken bil gates demişki biz bunu %80 yapalım  ani dalgalanmalarda bağlantı kopmasın

yani  windows ağ ararken en fazla %80 olanları kapsama alanı içinde sayyıor gerisini listelemiyor

ha ubuntu ile bağlanıyorsunuz doğrudur sabit yerinizde oldugunuzdan sorun olmuyor ama bu işin hava durumu var kapı kapanıp açılması var laptopsa eğer yer değiştirmenız var eğer bunlardan bırıne maruz kalsaydınız bağlantınızda sürekli sıkıntı yaşayacaktınız

durum bu arkadaşlar

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    zalimadam bunu yazdı

şimdi şöyle oluyorki   %100 çekekim gücüne sahipken bil gates demişki biz bunu %80 yapalım  ani dalgalanmalarda bağlantı kopmasın

yani  windows ağ ararken en fazla %80 olanları kapsama alanı içinde sayyıor gerisini listelemiyor

ha ubuntu ile bağlanıyorsunuz doğrudur sabit yerinizde oldugunuzdan sorun olmuyor ama bu işin hava durumu var kapı kapanıp açılması var laptopsa eğer yer değiştirmenız var eğer bunlardan bırıne maruz kalsaydınız bağlantınızda sürekli sıkıntı yaşayacaktınız

durum bu arkadaşlar

ee biz bunu nasıl %100 yaapabiliriz ki

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

emin ol bilmiyorum müdür ama farklı bir programla daha sağlam nasıl wifi bağlantısı yapıldığını okumuştum

programları bi araştır bişiler bulursun diye umuyorum

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

durum bu arkadaşlar

ee biz bunu nasıl %100 yaapabiliriz ki

http://rbgeek.wordpress.com/2012/05/18/increase-bandwidth-by-disabling-qos-in-windows-7/ burada resimlerle anlatılmış:)

Olaylara karışmayın!
Toplam Hit: 1624 Toplam Mesaj: 14