Windows 7 Pro Lazım
-
Arkadaşlar bana windows 7 pro lazım acil yönünden yardımcı olabileceklerin yardımlarını beklerim
-
Tüm Sürümler Disc İmages var bende, İstersen yandexe atiyim senin için, Proda var içinde... Ne dersin atiyimmi.?
Şahsen ben Ultimate Kullanırım hep... Yandex yükleme ne zaman biter bilmiyorum ama biter bitmez linkide atarım sana.. Olur verirsen atarım...
-
ultimatede olur kardeşim nasıl istersen birde link verirsen attıktan sonra çok memnun olurum
-
EnerJiC bunu yazdı
ultimatede olur kardeşim nasıl istersen birde link verirsen attıktan sonra çok memnun olurum
Tamam hepside var içinde Sıkıştırma başlatıldı... Rar lamadan hemen sonra Yüklemeye geçiyorum.. Linkide veririm sana, Kendi Yandexine Yüklersen oradan indirirsen hızlı indirmiş olursun.Boyut 4.5 GB Biter hocam biter.
Bunu yüklemeye veriyim, eve yemeğe gidecem... bir kaç saati geçmez zannımca.
ShockMan tarafından 25/Şub/13 13:57 tarihinde düzenlenmiştir -
tamam teşekkür ederim
-
EnerJiC bunu yazdı
tamam teşekkür ederim
Windows 4Gb den büyük Rar dosyalarını açamazmış... Rarlamadan vazgeçtim zaten çok karlı değilmiş... 300MB Sıkıştırarak farketmişti... Sıkıştırmakdan Vazgeçtim Ve Düz İmage Yollama başladı.Ben yemeğe gidiyorum Dönünce kontrol ederim.
Henüz %1 de hocam... Umarım akşama kadar biter. (Yemekten Döndüm bu arada.)
ShockMan tarafından 25/Şub/13 17:48 tarihinde düzenlenmiştir
%4 oldu.
%7 oldu.
%16 oldu. -
Up... %21 oldu, Dükkanı kapayacam hala dolmadı meret..
Yahu arkadaşlar şimdi kapasam bilgisayarı sonra kaldığı yerden devam eder demi bu.?
Upload Tek dosyadır.
-
-
Vay be Elektrik gitti geldi, devam etti, demekki olacak bu iş... :)
%25 olmuş. An itibari ile.
%29 Dükkanı kapıyorum, Upload Devamı yarına artık...
ShockMan tarafından 25/Şub/13 20:41 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdı
komedi amk
https://piratereverse.info/torrent/5148502/Windows7_Professional_(x86)_En_Authentic___OEM_Crack_(.rar)
kurunca turkish language pack i indirirsin.. -
ShockMan bunu yazdı
Hocam hazır konular var uploadla uğraşmaya değmez.
DaveReed bunu yazdı
ShockMan bunu yazdıVay be Elektrik gitti geldi, devam etti, demekki olacak bu iş... :)
komedi amk
Komedi olabilir ama bu adamı takdir ediyorum. Herkesin g*tü yemez o hızla 4.5 GB upload etmeye :) Adam yine bişiler yapmaya çalışmış.
Maldonado tarafından 25/Şub/13 21:06 tarihinde düzenlenmiştir