Windows 7 Seçimi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

birşey farkettirmez hangisini istersen yükle. 

sen windows sürüm seçerken aynı kalıp içinden sadece birkaç özellik ekleyerek kurulum yapıyor. 

fark eden birşey yok yani. mesela win starter da aeropeek özelliğini kurmazken ultimate sürümünde kuruyor.

sonuç olarak kasma ile ilgisi olmayan birkaç önemli özellikler dışında win7 sürümleri hep aynıdır.

senin donanım problemin var gibi görünüyor yada sürücü problemi.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

şu Windows Derecelendirmesi midir nedir

onun sonuçlarını buraya atar mısın (bilgisayarım sağ tık özellikler)

benim bilgisayarda aksi bir durum olmadıkça herhangi bir yavaşlığı 5400 rpm'lik harddiskimden bilirim mesela :)

YekteranBaymedir tarafından 10/Oca/15 19:50 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@TR-SCOPJE error scan kısmından scan yap quick scan seçili olmasın.. harddiskinde sıkıntı var gözüküyor. bir de health kısmının resmini çekip at tam olarak anlayalım ne olduğunu.

pesimistzombie tarafından 10/Oca/15 20:05 tarihinde düzenlenmiştir

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

hocam bende oluyordu sonra anladımkı faredeymiş sorun pili azalmış ondan dolayı takilmalar donmalar oluyordu birde dell vardı onunda hdd den dolayı çok fazla donma oluyordu açılması bile çok uzun sürüyordu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

şu Windows Derecelendirmesi midir nedir

onun sonuçlarını buraya atar mısın (bilgisayarım sağ tık özellikler)

benim bilgisayarda aksi bir durum olmadıkça herhangi bir yavaşlığı 5400 rpm'lik harddiskimden bilirim mesela :)

sdf

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

@TR-SCOPJE error scan kısmından scan yap quick scan seçili olmasın.. harddiskinde sıkıntı var gözüküyor. bir de health kısmının resmini çekip at tam olarak anlayalım ne olduğunu.

asdfasd

sdcvzxc

1 saat 15dk tarattırdım sabredemeyip kapatmıştım sabah ama hiç kırmızı yani hasarlı kısım gözükmemişti şimdi yeniden başlattım bitince resmini atarım..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Eğer badsector çıkmazsa sıkıntın ram kaynaklı olabilir çünkü access time çok yüksek çıkmış ve okuma yazma çok dalgalı bu da harddiskin sürekli meşgul olduğu anlamına geliyor arka planda çalışan programlara da bakmak lazım en çok neler ram harcıyor diye.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

Eğer badsector çıkmazsa sıkıntın ram kaynaklı olabilir çünkü access time çok yüksek çıkmış ve okuma yazma çok dalgalı bu da harddiskin sürekli meşgul olduğu anlamına geliyor arka planda çalışan programlara da bakmak lazım en çok neler ram harcıyor diye.

Ramlerde ise sıkıntı bunu nasıl anlarız? Harddiski analiz eden program gibi bir program varmı ?

Windows Görev Yöneticisinden takip ettiğim kadarı ile..

Ençok hiç tartışmasız Firefox harcıyor.. Normali 350.000k-400.000k ama şuan 3 youtube videosunu sıraladım toplam 4 sekme açık 715.992k..

sfgh

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

ram kullanımın fazla başlangıçta çalışan gereksiz programları kaldırmayı dene, pcde yüklü gereksiz programları da kaldır gitsin uninstallmonitör divxupdate filan gereksiz bunlar. başlatı aç kutucuğa msconfig yaz enterla karşına çıkacak penceredeki başlangıç sekmesinin resmini at bi bakalım neler var gereksiz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

ben geçenlerde eski laptobuma win 8.1 kurdum

acer marka 2 gb ram, celeron işlemci (2.3 ghz yazıyodu) bide intel ekran kartı var işte

gayet akıcı çalışıyo cihaz donma kasma görmedim abartacak şekilde

bence 8.1 optimizasyon olarak daha iyi win 7 den

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
Toplam Hit: 2522 Toplam Mesaj: 30